Onaylı Referans Özbek güzeliyle harika sabah keyfi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,503
Cumartesi boş vakit bulup yağmura aldırış etmeden Elif'in evinin yolunu tuttum erken saat olmasına rağmen beni kırmadı randevu verdi. İstedigim kıyafeti giymesi beni ekstra mutlu etti . Siyah ona çok yakışıyor.
Kendisiyle defalarca buluşsakta sanki her defasında onu yeniden tanıyor gibiyim . Pürüzsüz vücudunda gezinmek onu hissetmek harikaydı Yüzünden gülümseme tatlı dokunuşları hiç eksik olmadı bütün kötü enerjimi aldı. İki saatimin her dakikasından keyif ve zevk aldım.
Elif kendine iyi bak tekrar görüşmek üzere ...

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
8,504
Nice güzel görüşmelere referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ceku007
Durum
Sosyal Coin
9,161
Tanıtım Konusu Referansları
Cumartesi boş vakit bulup yağmura aldırış etmeden Elif'in evinin yolunu tuttum erken saat olmasına rağmen beni kırmadı randevu verdi. İstedigim kıyafeti giymesi beni ekstra mutlu etti . Siyah ona çok yakışıyor.
Kendisiyle defalarca buluşsakta sanki her defasında onu yeniden tanıyor gibiyim . Pürüzsüz vücudunda gezinmek onu hissetmek harikaydı Yüzünden gülümseme tatlı dokunuşları hiç eksik olmadı bütün kötü enerjimi aldı. İki saatimin her dakikasından keyif ve zevk aldım.

"...Pürüzsüz vücudunda gezinmek onu hissetmek harikaydı Yüzünden gülümseme tatlı dokunuşları hiç eksik olmadı...."

Güzel yazın icin cok tesekkurler.

1700653746940

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
  • AlevAlev
Tepkiler: bays, canalali, Marco ve 5 diğerleri
Durum
Sosyal Coin
24,064
Güzel referans yazınız (aynen katılıyorum) ve paylaşımınız için teşekkürler 😇😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ceku007
27,832
Üyeler
38,852
Konular
174,812
Yeni Üye