Olumlu Görüşme Özlenen pırlanta

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
25,152
Bugün kendisini çok özlediğim sultanım @Dilan hanımla anlık 4 saatlik görüşme teklifimi sağolsun kabul etti ... Akşam evde yemekte olmam gerektiğini söyledim ve kendisi program isteğimi geri çevirmemek için dışarda Kendi özel işini bile iptal etti cnm benin böylede fedakarlık yaptı.. bana çok güzel 4 saat geçirtti.. sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor... böyle altın kalpli bir hanımefendi herzaman düzgün kendini bilen insanlarla tanışmayı hak ediyor saçma sapan biriyseniz ne Kendi vaktinizi çalın nede hanımefendinin @Dilan iyi insanları herzaman hak ediyor .. herşey için teşekkürler sultanım ♥️ ♥️ ♥️ ♥️..... sağlıkla kal ❤️❤️❤️

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Bugün kendisini çok özlediğim sultanım @Dilan hanımla anlık 4 saatlik görüşme teklifimi sağolsun kabul etti ... Akşam evde yemekte olmam gerektiğini söyledim ve kendisi program isteğimi geri çevirmemek için dışarda Kendi özel işini bile iptal etti cnm benin böylede fedakarlık yaptı.. bana çok güzel 4 saat geçirtti.. sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor... böyle altın kalpli bir hanımefendi herzaman düzgün kendini bilen insanlarla tanışmayı hak ediyor saçma sapan biriyseniz ne Kendi vaktinizi çalın nede hanımefendinin @Dilan iyi insanları herzaman hak ediyor .. herşey için teşekkürler sultanım ♥️ ♥️ ♥️ ♥️..... sağlıkla kal ❤️❤️❤️

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
27,866
Üyeler
38,883
Konular
174,865
Yeni Üye