Pembişlere yaptığınız olumsuz görüşmeleri ilede burada yazarmısınız.yoksa boşver bende kalsınmı dersiniz?

Durum
Sosyal Coin
30,973
Yazmıyorum. Zaten forumda tanıştığım pembişlerle bir sorun da yaşamadım. Forum dışı olanlar da eskiden di. Artık forum dışına çıkmıyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Adalı34 ve tkurt3059
Durum
Sosyal Coin
15,112
Olumsuz gorusmeleri dibine kadar yazarım
Ama ispat edilemeyecek spesifik olayları buraya yazmak kurrallara da aykırı.
Ama sözüme itimat edene zaten dm den olsun başka yerden olsun a dan Z ye anlatırım.
Hiç saklamam iyiyi de kötüyü de
Tombalak reis bana özelden mesaj atabilir misin sana bir şey danışmam gerek

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: tkurt3059 ve tombalak
Durum
Sosyal Coin
19,785
Yazmak bişey değil benim gibi sigara bile içmeyen birine haplı,sorunlu deyip paylaşırlar ki tek yazdığım elektrigimiz uymadı!!!

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: tkurt3059
Durum
Sosyal Coin
6,714
Ben yazmak istiyorum öncelikle referanslardaki kişilere artık inanmıyorum bayan görmemiş olduklarını düşünüyorum(genelleme değil kimse üstüne alınmasın)çok fazla övgü va referanslar yazılan bi çok kişiyle görüştüm beni en en en rahatsız eden ilişki sırasında partnerlerden gelen ağır genital koku tüm modumu düşürüyo hatta direk düşüyorum ve forumda 10-15 bayanla görüştüm en az 5-6 kişide yaşadım bunu bozuntuya vermedim olumsuz referans açmadım ama gerçekten aşırı hassaslaştım her görüşmede bunu yaşama korkusu içimde var.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bywalker
Durum
Sosyal Coin
2,557
Bence yazılmalı, çok şükür bugüne kadar kötü biriyle karşılaşmadım ama referans denilen şey bunun için var. Pembişlerin çoğu fotoğraflarda çok güzeller, hepsi de ilgi çekici şahsen ben referanslarına bakıp tanışmayı tercih ediyorum. Bu şekilde her iki tarafın da memnuniyeti ve kalite artar. Bazı şeyler elbet kanıtlanamaz ama net olan konular ispatlarıyla beraber yazılmalı.

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,850
Konular
174,769
Yeni Üye