• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • TOMRİS
  • TOMRİS | Referanslarım
  • Psikolog Tomris
  • Onaylı Referans Psikolog Tomris

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    10,035
    Keyfin mi yok, canın mı sıkıldı, sırtın mı ağrıyo, dermansız mısın? Atla git tomrisin yanına… muhabbeti şahane herşeyi unutturuyor hele o masaj inanılmaz, muhteşem, dayanılmaz, olağanüstü sadece masaj randevusu bile alınabilir tabi geyler için 🤣🤣 seksi anlatmama gerek yok ❤️‍🔥 yeni evi dillere destan çok hijyenik sadece temiz değil hijyenik… her görüşmemizden mutlu ayrıldığım güzel kadın 😘 iyi ki seni tanımışım en yakın zaman da tekrar görüşmek üzere
    Ps: söylediğin gibi oldu bebek gibi uyudum 😍❤️🥰

Durum
    Sosyal Coin
    56,297
    Tanıtım Konusu Referansları
    Keyfin mi yok, canın mı sıkıldı, sırtın mı ağrıyo, dermansız mısın? Atla git tomrisin yanına… muhabbeti şahane herşeyi unutturuyor hele o masaj inanılmaz, muhteşem, dayanılmaz, olağanüstü sadece masaj randevusu bile alınabilir tabi geyler için 🤣🤣 seksi anlatmama gerek yok ❤️‍🔥 yeni evi dillere destan çok hijyenik sadece temiz değil hijyenik… her görüşmemizden mutlu ayrıldığım güzel kadın 😘 iyi ki seni tanımışım en yakın zaman da tekrar görüşmek üzere
    Bitanemmmm benim için çok kıymetli ve özelsin bunu biliyorsun ❤️ çok sevindim masajında iyi gelmesi adına istediğin her zaman bi telefon uzağındayım biliyorsun çok öpüyorum sevgiler 💋🌸❤️

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: dede
    Durum
    Sosyal Coin
    2,249
    Referans için teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: TOMRİS
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • TOMRİS
  • TOMRİS | Referanslarım
  • Psikolog Tomris
  • 27,829