Onaylı Referans Rüya gibi bir sevgililer günü

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
12,333
Sevgili @Demet umarım bu geç referansım için beni bağışlar :)

Güzeller güzeliyle 1 hafta öncesinden 3 saatlik bir program için yazıştık ve anlaştık. Açıkçası daha önce herhangi bir partnerler bu kadar uzun süren bir görüşme ayarlamamıştım. Ama gelin görün ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım bir görüşme oldu yine :)

Merkezi ve kolay erişilebilir konumdaki kendi yerine vardığımda yine her zamanki gibi tertemiz bir ev ve heykel gibi bir afet beni karşıladı. Önce oturduk, kahvelerimizi içerken biraz dedikodu, biraz sohbet derken benim "büyü odası" dediğim ve her seferinde kapısından girdiğim anda nabzımı yükselten odaya geçtik. Sonrasına ilişkin detay vermek isterdim ama lütfen mazur görün, o özel dakikalar aramızda kalmış olsun :) Sadece şunu söyleyebilirim: müthiş ipeksi tenine doyamadım, sanırım hiçbir zaman da doyamayacağım 😁

Her şeyiyle kıymetli dolu dolu bir randevuydu benim için. Çok ama çok teşekkür ederim sevgili @Demet ❤️

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193

Güzeller güzeliyle 1 hafta öncesinden 3 saatlik bir program için yazıştık ve anlaştık. Açıkçası daha önce herhangi bir partnerler bu kadar uzun süren bir görüşme ayarlamamıştım. Ama gelin görün ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım bir görüşme oldu yine :)

Merkezi ve kolay erişilebilir konumdaki kendi yerine vardığımda yine her zamanki gibi tertemiz bir ev ve heykel gibi bir afet beni karşıladı. Önce oturduk, kahvelerimizi içerken biraz dedikodu, biraz sohbet derken benim "büyü odası" dediğim ve her seferinde kapısından girdiğim anda nabzımı yükselten odaya geçtik. Sonrasına ilişkin detay vermek isterdim ama lütfen mazur görün, o özel dakikalar aramızda kalmış olsun :) Sadece şunu söyleyebilirim: müthiş ipeksi tenine doyamadım, sanırım hiçbir zaman da doyamayacağım 😁

Her şeyiyle kıymetli dolu dolu bir randevuydu benim için. Çok ama çok teşekkür ederim sevgili @Demet ❤️

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Demet
Durum
Sosyal Coin
18,937
Tanıtım Konusu Referansları

Ben teşekkür ederim canım güzel ve anlamlı referansın için seninle olmak çok keyif veriyor bütün görüşmelerimiz birbirinden güzel ve keyifli geçiyor daha nice görüşmelerinize ♥️🥰✨🤩

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: atigci
27,862
Üyeler
38,879
Konular
174,850
Yeni Üye