Onaylı Referans Sabah DEFOOO’su

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
12,771
İkinci görüşmemiz olduğunu belirterek başlayım bu zaten basit bir referans. Öğleden öncesi bir görüşme istedim , kırmadı ayarladı, kıyafet ile ilgili isteklerimide karşıladı, sabah küçük kahvaltı ikramı bile oldu, çok sıcak kanlı, fotoraflarımdan çok daha iyi vücudu gerçekten çok güzel ve tertemiz mis gibi rahatlıkla bu konuya benim gibi takık olanlar değerlendirebilir. Oralda sınırlarını zorladı . Yine hafiflemiş şekilde ayrıldım şiddetle tavsiye ederim. @DEFNE tenks herşey için güzel kadın

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
İkinci görüşmemiz olduğunu belirterek başlayım bu zaten basit bir referans. Öğleden öncesi bir görüşme istedim , kırmadı ayarladı, kıyafet ile ilgili isteklerimide karşıladı, sabah küçük kahvaltı ikramı bile oldu, çok sıcak kanlı, fotoraflarımdan çok daha iyi vücudu gerçekten çok güzel ve tertemiz mis gibi rahatlıkla bu konuya benim gibi takık olanlar değerlendirebilir. Oralda sınırlarını zorladı . Yine hafiflemiş şekilde ayrıldım şiddetle tavsiye ederim. @DEFNE tenks herşey için güzel kadın

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
40,081
Tanıtım Konusu Referansları
Uyandirma servisi online 🤣🤣 tekrar gorusmek uzere muckksss 💋

Beğenenler:
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye