Onaylı Referans Sabah olmayınca gecenin kör karanlığında...

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,683
@Burcu Yalçın

Burcu Hanım talebimi reddetmeyip sabah görüşme talebimi kabul etmişti ancak görüşememiştik.
Sağ olsun, görüşme isteğimi karşılıksız bırakmamak için geç vakitte bile olsa misafir etti.

Samimi bir kadın, kendinizi bir arkadaşınızın yanındaymış kadar rahat hissedebilirsiniz.

40 yıllık hatır için kahve ikramından erinmiyor.

Özel zamanda ise olmaz dediği bir şeyi duymadım, aksine ne istediğinizi sormaktan çekinmiyor.

Kendisini ön plana çıkartan fiziksel özelliği yani hacimli (C cup) memeleri için görüşmeyi düşünenler, acaba özgürce ilgilenmeme izin vermez mi diye düşünmeyin.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Burcu Yalçın

Burcu Hanım talebimi reddetmeyip sabah görüşme talebimi kabul etmişti ancak görüşememiştik.
Sağ olsun, görüşme isteğimi karşılıksız bırakmamak için geç vakitte bile olsa misafir etti.

Samimi bir kadın, kendinizi bir arkadaşınızın yanındaymış kadar rahat hissedebilirsiniz.

Özel zamanda ise olmaz dediği bir şeyi duymadım, aksine ne istediğinizi sormaktan çekinmiyor.

Kendisini ön plana çıkartan fiziksel özelliği yani hacimli (C cup) memeleri için görüşmeyi düşünenler, acaba özgürce ilgilenmeme izin vermez mi diye düşünmeyin.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
458
referansın böyle ince ruhlusu.. görüşmek üzere

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
22,188
Tanıtım Konusu Referansları
@Burcu Yalçın

Beni fazlasıyla şaşırtan ve güldüren biri olarak asıl ben Güzel referansın için teşekkür ederim ❤️

Beğenenler:
27,874
Üyeler
38,896
Konular
174,913
Yeni Üye