Onaylı Referans Sabina bi başka

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Sabina hanım ile gecelik görüşmemiz oldu. Kendisi çok nazik ve güzel bir kadın ayrıca sohbeti konuşması çok iyi. Özel anlar ise anlatılmaz yaşanır. Teşekkür ederim sabina :)

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
29,997
Tanıtım Konusu Referansları
Sabina hanım ile gecelik görüşmemiz oldu. Kendisi çok nazik ve güzel bir kadın ayrıca sohbeti konuşması çok iyi. Özel anlar ise anlatılmaz yaşanır. Teşekkür ederim sabina :)
Canim ya benim güzel yakisliklim benim aşkım referans için teşekkür ederim bebisim tekrar beklerim tatlım kısa zamanda senin etkin hala üzerimde:) bebiş

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,817
Yeni Üye