Onaylı Referans sabina hanım ile ilk görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
720
@SABİNA hanım ile bugun öglen saatlerinde görüşme gerçekleştirdim. İnanılmaz iyi bir insan, çok kibar , naif ve güzel.
Göğüslerin doğal ve güzel olması benim için çok önemli, gögüsleri harika. Oralda çok başarılı, sex konusunda baya tecrübeleri.
Son olarak belki de en önemlisi yatakta istekli sevişiyor, GFE gibi hissettiriyor.
Kendisine bir kez daha teşekkür ederek yazıyı sonlandırıyorum. Tekrar görüşmek üzere @sabina hanım.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@SABİNA hanım ile bugun öglen saatlerinde görüşme gerçekleştirdim. İnanılmaz iyi bir insan, çok kibar , naif ve güzel.
Göğüslerin doğal ve güzel olması benim için çok önemli, gögüsleri harika. Oralda çok başarılı, sex konusunda baya tecrübeleri.
Son olarak belki de en önemlisi yatakta istekli sevişiyor, GFE gibi hissettiriyor.
Kendisine bir kez daha teşekkür ederek yazıyı sonlandırıyorum. Tekrar görüşmek üzere @sabina hanım.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SABİNA
Durum
Sosyal Coin
29,997
Tanıtım Konusu Referansları
Güzel yakışıklı bebişim teşekkür ederim güzel yorumunuz için canim benim mutlu ede bildiysem ne mutlu bana her şey mükemmel idi tekrar beklerim kısa zamanda görüşmek üzere inşallah öptüm seni çoklu

Beğenenler:
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye