• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SABİNA
  • SABİNA | Referanslarım
  • @SABİNA ilacım
  • Onaylı Referans @SABİNA ilacım

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    4,167
    Bu kadından gerçek kopmak kolay değil sabah iş yerinde bir anda aklıma geldi günaydın yazdım oda hemen cevap verdi dünki hala aklımda dedim o da gel tatlım devam edelim dedi bu benim canıma minnet oldu koşa koşa kendimi sabinanın evinde buldum sobet 100 viski yetmedi 35 votka devam ettik sonrası anlatamam benim özelim yatağı yaşamanız lazım sen bir ilaçya SABİNA seviliyorsun her şey için çok teşekkür ediyorum kaliten bu ankarada bulunmaz bir insansın

Durum
    Sosyal Coin
    29,997
    Tanıtım Konusu Referansları

Bu kadından gerçek kopmak kolay değil sabah iş yerinde bir anda aklıma geldi günaydın yazdım oda hemen cevap verdi dünki hala aklımda dedim o da gel tatlım devam edelim dedi bu benim canıma minnet oldu koşa koşa kendimi sabinanın evinde buldum sobet 100 viski yetmedi 35 votka devam ettik sonrası anlatamam benim özelim yatağı yaşamanız lazım sen bir ilaçya SABİNA seviliyorsun her şey için çok teşekkür ediyorum kaliten bu ankarada bulunmaz bir insansın
    Yanımda oturtup refens yazıyor :))) Ben seni ne yapayım güzel insan her şey için teşekkür ederim tatlım. Yanimda oturup referens yazmanda çok komik ya :)

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: dede
    Durum
    Sosyal Coin
    13,922
    Referans için teşekkürler. Bu öyle bir kadın bende yanından referans yazmıştım 🤭

Beğenenler:
    • AlevAlev
    Tepkiler: SABİNA
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SABİNA
  • SABİNA | Referanslarım
  • @SABİNA ilacım
  • 27,830
    Üyeler
    38,845