Sonuna kadar katılıyorum ve konuyu açan arkadaşım banlanması çok talihsiz olmuş. Bu platform da fikir beyan etmek yasak mı?Pembişlerin koyduğu bu sınır hakkında düşüncelerim
1) Erkek makina değildir.
2) Hiçbir erkek, görüşmelerde kolay kolay standartı aşamaz. Max 3-4-5
3) Her erkek aynı süre aralığında boşalmıyor. (5 dk süren var, yarım saat süren var)
4) Erkeğin kadın gibi erojen bölgeleri yok, tüm zevki attığı sayılardadır.
5) Hâl böyleyken erkeğe seans sınırı koymak hakarettir. Bu sınır erkeği birliktelik esnasında psikolojik olarak etkiliyor.
6) Burda seçimi erkek beğenerek arzulayarak yapıyor bu sebeple seansların süresi çoğu zaman kısa olur. Erken boşalma olayı gayet normalleşir.
Örneğin, 4 saat 4 seans anlaşmalı birliktelikte, erkek bu seansları 2-3 saatte tamamlarsa geriye kalan sürede ceviz kırmaca mı oynanıyor yoksa partnerlere zaten avantajı olan bu sınırlama onların görüşmeden erken ayrılmasına mı neden oluyor.
Hemcinslerimin özellikle dikkate alması gerektiğini düşünüyorum. Zira düzelmeyecekse dahi, süre sonuna kadar kullandırılmalı erken ayrılış olmamalı.
Önerim; Seans sınırlaması 2-3. Saatten itibaren kalkmalı. Erkek doyuma 1-2 saatte de ulaşabilir ve sofradan kalkabilir. Bu partnerler içinde avantaj olur.
Not: Burada referansım yok, diğer forumda 2 görüşme yapmıştım seans sınırlaması yapmayan partnerlerdi bu sebeple en az 1 saat erken ve karşılıklı memnuniyet içerisinde sonlanmıştı.