Seri sayfalar

Durum
Sosyal Coin
15,771
herkes rajonu kesmiş
ben sanırım farklı bir yerde takılıyorum 2020 den beri...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Iceman
Durum
Sosyal Coin
15,966
Benimde ilgili sayfadan görüşmem oldu.İlk görüşmem gayet güzeldi.Amatör ruhlar genç olgun vs ortamda çok var maddi destek adı altında, şanslı iseniz güzel partnerler işin ehli fazla istekleri olmayan kaçak dövüşmeyen panter gibi kişiler çıkabilir:).Aslında ben güzel geçen görüşmelerin partnerin biraz saklı kalması taraftarıyım.Gecelik görüşme yaptığım bir kişi başka platformda gördüm şimdi 2-3 saat için gecelik ücreti istiyor söyleyeceklerim bu kadar:).

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,185
Ben çok kişiylen yazıştım.çok samimi olduğuna inandığım kişilerde karşıma çıktı.ama bir türlü görüşemedim.hep bir işim çıktı.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,862
Ben de merak ettim araştırdım :) Aramaya serisayfa yazmanız yeterli. Ordan da bay/bayan arkadaş ara seçebiliyorsunuz. Hemen gördüğüm bir ilan var örnek olsun. Adam yazmış 40yaşımdayım, kendime ait şirketim var, görüşme başı 300usd veririm. Sugarbaby arıyorum 20-30 yaş arası.
Tam tersi ilanlar da var tabi. Kendi şansınızı yaratmanız mümkün. Ben yine de Forumda kalmayı tercih ediyorum 😂 bol şans

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
14,837
Forumda sınırsız partner sayısı çok sınırlı oldugundan ordan bir gorusme ayarlamak istemistim. Attigi fotografin fake oldugumu tahmin ediyordum ama gelen kiz da guzel oldugundan ses etmedim. İki saat icin anlastik ancak yarim saatte 3. yu gelince kiz kacip gitti :) Cok da guven veren bir site degil o acidan

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,607
-ilanlardaki resimlerin %99'u fake
-mesaj attığınız ajansların ( mafya) yolladığı resimlerin %99'u fake
- denk gelirseniz bireysel olanların %99'u fake
Buraya kadar zaten kamikaze yaşayacaksınız.

Oldu da risk budur diyip atladınız.
-Keyfine göre gelmez
-Keyfine göre geç gelir.
Otel rezervasyonunda da kamizake yaşarsınız.

Her iki adımı atladınız ve hanfendi geldi.
Bu sefer %99 şipşakçı çıkacak. Daha da kötüsü türlü bahaneyle (kondom alıcam, çantamı unutmuşum vs.) paranızı alıp kaçacak.

%99 diye verdiğim oranların hiçbiri abartı değil. Şanslıysanız %1 ile güzel bir birliktelik tutturursunuz. Bir kaç yıl önce çok iyi bir kızla tanışmıştım. Şansım o %1'de tuttu. Sonra iletişim kopana kadar devam ettik. Belli ki bıraktı bu işi bir daha ulaşamadım.

Bence forumda her zevke hitap eden her yaş grubunda, her beden şeklinde, her karakterde yeterince kaliteli pembiş var. Çoğunun onlarca referansı var. Ne yaşayacağınızı önceden az çok biliyorsunuz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: John coffey
27,837
Üyeler
38,854
Konular
174,777
Yeni Üye