Onaylı Referans Sevgi dolu geçti

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
5,840
@Model Buse hanımla geçtiğimiz gün tam sevgili tadında ile pse arasında bir görüşme gerçekleştirdik. Merkezi konuma sahip evine ulaştığımda tüm sevgi ve şefkatiyle karşıladı. Sevgi dolu bir tanışma aşamasından sonra duşa geçtim, duştan sonra aksiyona geçince tüm haşiğinle beni bitirdi ilgisiyle öpücüklere boğdu.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Model Buse hanımla geçtiğimiz gün tam sevgili tadında ile pse arasında bir görüşme gerçekleştirdik. Merkezi konuma sahip evine ulaştığımda tüm sevgi ve şefkatiyle karşıladı. Sevgi dolu bir tanışma aşamasından sonra duşa geçtim, duştan sonra aksiyona geçince tüm haşiğinle beni bitirdi ilgisiyle öpücüklere boğdu.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,022
Tanıtım Konusu Referansları
Canim tatli bey merhaba
Sevilmiycek gibi degilsin ki
Naziklik temizlik kibarlik tatlilik hediyen hersey cok guzel
Opuyorum
Gorusmek uzere

Beğenenler:
27,837
Üyeler
38,854
Konular
174,776
Yeni Üye