Onaylı Referans Sevgili eliza

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
10,976
Merhaba arkadaşlar;
Geçen hafta işim arasında boş zamanım oldu erken bir saatte @eliza, ya yazdım anlık randevu talebimi geri çevirmedi saat 15.00 için sözleştik.
Konum olarak bildiğim bir yerde merkezi bir konumda kendisi, açıkcası giderken beklentilerimi çok yüksek tutmadım çaldım kapısını beklediğim çok üzerinde bir güzellikte kendisi fizik olarak da çok iyi seviyede. Gençliğinin enerjisini hissediyorsunuz zaten Sohbet edebilecek bir çok şey bulduk, kendisi çok sıcakkanlı, samimi sevgiliniz gibi yapmacık değil.
Duş faslından sonra muhteşem fiziği ile karşınızda uzun sevişme ve iyi bir oral sonrası ilk seası tamamladık.
Öpüşmeyi seviyor bu konuda kendisini hiç sakınmıyor sonrasında ikinci seansı da tamamladık harika 2 saat sonrası veda zamanı geldi. Gösterdiği ilgi alaka için teşekkür ediyorum.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Merhaba arkadaşlar;
Geçen hafta işim arasında boş zamanım oldu erken bir saatte @eliza, ya yazdım anlık randevu talebimi geri çevirmedi saat 15.00 için sözleştik.
Konum olarak bildiğim bir yerde merkezi bir konumda kendisi, açıkcası giderken beklentilerimi çok yüksek tutmadım çaldım kapısını beklediğim çok üzerinde bir güzellikte kendisi fizik olarak da çok iyi seviyede. Gençliğinin enerjisini hissediyorsunuz zaten Sohbet edebilecek bir çok şey bulduk, kendisi çok sıcakkanlı, samimi sevgiliniz gibi yapmacık değil.
Duş faslından sonra muhteşem fiziği ile karşınızda uzun sevişme ve iyi bir oral sonrası ilk seası tamamladık.
Öpüşmeyi seviyor bu konuda kendisini hiç sakınmıyor sonrasında ikinci seansı da tamamladık harika 2 saat sonrası veda zamanı geldi. Gösterdiği ilgi alaka için teşekkür ediyorum.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,208
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba arkadaşlar;
çok teşekkür ederim canımm:)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga ve Despera
Durum
Sosyal Coin
12,680
Referans için teşekkürler, ilgiyle takip ediyorum bakalım ben de tanışma niyetiyleyim hanımefendiyle..

Beğenenler:
27,867
Üyeler
38,884
Konular
174,869
Yeni Üye