Herkese Selamlar SosyalForum, hayat koşturmaca devam ederken bir yandan da her ne olursa olsun,insanın kendisine vakit ayırması gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde kendisiyle tanışma fırsatı buldum. @SILA Hanım Sosyal Form'da dikkatimi çekip zaman içerisinde paylaşımlarına karşılıklı olarak yorumlar yaparak uyumu neticesinde artık beraber tanışma kararı aldık.İstanbul/İçerenköy tarafında halletmem gereken bir işim gündüz saatleri ve zamanım olduğu için @SILA hanım'dan konum alıp bir program oluşturdum. Herşey çok hızlı ve tatlı telaşa ile gelişti. Toplu taşıma ile Ulaşım gitmek isterseniz yakın mesafede araç ile gidenler için park sorunu yoktur. Konuma geldiğimde hemen iletişime geçtim. Kendisi'nin de yönlendirmesiyle kapıdan içeri girdiğimde harika bakışları ve samimiyetle gülümsemesi harika kombin ile karşımda durup hoş geldin deyip içeri buyur etmesi beni biraz heyecanlandırmıştı. Hoş beş ardından oturduk ve başladık sohbete sohbeti konuşması bakışları her yönü ile insanı etkiliyor.Sohbet esnasında Zaman geçiyordu ağırlaması ve ikramları ile beraber libidom yükselince meşhur oda'na geçelim istersen oda hay hay deyip geçtik. Özel anlarda uyum olarak harika nasıl istiyorsak öyle yaptık. Her güzel bir görüşmenin bir başlangıcı olduğu gibi veda vakti'de gelmişti.Hem yeni yıla güzel bir giriş hem de doğum günüm kutlamış olduk.Yorum ve beğeni'ler için şimdiden teşekkürler Sosyal Forum'a sevgi ve saygılarımla güzel geçen anlardan bir kare bırakıyorum. Herşey için teşekkürler @SILA hanım tekrardan görüşmek dileğimle
#Rotamiz #Her #Zaman #Güzel #Olsun @Oktayca