• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Sizin kadar zevk alan partnerler

Durum
    Sosyal Coin
    17,414
    Bence partnerin fizik ve güzelliğinden ziyade, sizinle beraber zevk alması veya zevk aldığını size hissettirmesidir. Bu kategoride akılda kalan pembişler sizce kimler.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Denth
    Durum
    Sosyal Coin
    14,310
    Bence partnerin fizik ve güzelliğinden ziyade, sizinle beraber zevk alması veya zevk aldığını size hissettirmesidir. Bu kategoride akılda kalan pembişler sizce kimler.
    Forumda Kazak bi kız vardı 2. Görüşmemdi..
    Kızın 1. Seanstan sonra ıslandığını farkettim 2. Seansda boşaldı bi onda oldu bu..

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    26,508
    bugüne kadar seviştiğim tüm partnerler ıslandı ve bazen birleşme sırasında, bazen birleşme sonrasında farklı yardımlarımla orgazm oldular

bunu kendimi övmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. kendi alacağım zevk kadar elimden geldiğince partnerimin de zevk alması için çaba gösteriyorum. iyi bir görüşmenin anahtarı da bu bence

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    4,497
    Birader bu kadınla değil erkekle alakalıdır. Kadının orgazm olması için karşısındaki ile bağ kurması, ondan hoşlanması gerekir. Eekeğin de kendi orgazmına odaklanıp standart git gel ile işini bitirmesi yerine partneri ile ilgilenmesi ve onun orgazmına zaman ayırması da kadını ateşleyici bir etkendir. Özetle emek ister :)
    Maalesef hayat p*rnolardaki gibi değil

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Denth ve Avtandil
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,825
    Üyeler
    38,839
    Konular