Şule hanimin profiline girdigimde ben bu gune kadar nasil kesfedememisim diye kendime kizip bu pazar gunu icin randevu talep ettim wp 'den. Her zaman ki gibi kibar bir dille kisa ve öz kendini tanitip referanslarimi siraladim. Aklima gelen 7 pembisi yazdim. Profilini cok detayli inceledigimden dolayi ön ödeme ile ilgili kismi aklimdaydi. " referansiniz yok ise ön odeme zorunlu " yaziyordu. Pazar gunu ogle saatini netlestirip suitin numarasinida aldiktan sonra wp msjinda arkadasinin ibanini gorunce kendisine şu mesaji attim ● " Amacım problem cikarmak degil , ama beni anlamadiniz
Forumda bazi kisiler ön ödeme atamayacak durumda olabiliyor ozel sebeblerden . Bir cok referansim oldugu halde referans sormadiniz pembislere biraz kirildim acikcasi . Baska bi zaman gorusuruz ben arkadasimdan yollarim suanlik iptal edelim , ilginize tesekkurler " ● buna cevaben şule hanim ; ref. Olsada ön odeme zorunlu Malesef sizinle görüşme yapmak istemıyorum sorunlu birine benzıyorsunuz çünkü size iyi gunler. ● diyerek engeli bastı. Profilinde referans olsada ön ödeme zorunlu yaziyor olsa ben zaten bu konuyu konusmam. Cevaplari wp dan kopyaladim birebir konusmamiz budur. Diger forumdaki nickim findikkurdu28 sorun cikardigimi dusunen bugune kadar gorustugum pembisler sorun cikardiysam yazabilir.Canimi sikan anlasilamamak ve sorunlu damgasi yemek
. kirmadan kibarca cumleleri secmeye ozen gostererek ; suan on odeme atamayacagimi belirtip , kendisi nasil sahsi ibanini yollayamiyorsa bende arkadasimin ibanindan yollayana kadar erteleme istedim, hani kadin erkek esitligi 

. Diger forumdada buradada hic bir zaman hicbir konuda ( gec kalma , ucret , kisisel temizlik , konusma uslubu vs vs ) kimseye bi sorun cikarmadigim icin kendimle gurur duyuyorum ve bu hic degismeyecek. Herkese insanlari biraz anlama dinleme ve iletisime davet ediyorum , meslegimiz ne olursa ve hangi yogunlukta olursak olalım Sorunlu degilde sizinle gorusme yapmak istemiyorum deseydiniz şule hanimcim bu kadar koymazdı
okuyanlarda simdi diyecekki amma uzattin be kardesimmm
buradan sunu cikarabilrsiniz demekki ne kadar hoslanip gorusmek istemisim ki gecenin bu saati yorgun argin uzun uzadiya yaziyorum. Neyse velasilkelam Bu dunya hassas kalplere ve ince dusunenlere her zaman cehennem .Şule hanima forum hayatinda sorunsuz insanlarla karsilasmasini diliyorum. ( sadece icimi dökmek istedim )