• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • KUMSAL ALTINOK
  • KUMSAL ALTINOK | Referanslarım
  • Tam bir GFE
  • Olumlu Görüşme Tam bir GFE

Olumlu görüşme referansıdır.

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Çok çabuk organize olup benim seçtiğim otele benden önce gidebilmesi enteresandı. Çok narin ve kırılgan aslında tam bir GF. Böyle kızları üzmeyin beyler piyasada çok yok böylesi. Birde poker öğretme sözü aldı benden. 2. Görüşmede bir masa kuracağız artık. @Kumsal Altınok teşekkürler güzellik.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    19,378
    Tanıtım Konusu Referansları
    Çok çabuk organize olup benim seçtiğim otele benden önce gidebilmesi enteresandı. Çok narin ve kırılgan aslında tam bir GF. Böyle kızları üzmeyin beyler piyasada çok yok böylesi. Birde poker öğretme sözü aldı benden. 2. Görüşmede bir masa kuracağız artık. @Kumsal Altınok teşekkürler güzellik.
    teşekkür ederim balım güzel referansın için 🥰 pokeri öğrenmek için heyecanla bekliyorum 😂 ben teşekkür ederim canım her şey için çok keyifliydi😘😍

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • KUMSAL ALTINOK
  • KUMSAL ALTINOK | Referanslarım
  • Tam bir GFE
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,760