Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle bir profile rastladım x'te. Gerçek midir? Fake mıdır bilemedim Bu kadar pembe üyenin yanında sorulmaz tabi ama varsa bilen tanıyan yorum yaparsa sevinirim.
Böyle bir profile rastladım x'te. Gerçek midir? Fake mıdır bilemedim Bu kadar pembe üyenin yanında sorulmaz tabi ama varsa bilen tanıyan yorum yaparsa sevinirim.
Arkadaşlar geçen gün şöyle bir konu açtım, İstanbul'da görüşme yapan ve X veya Instagram hesabı olan bayanlardan merak edilenleri, tavsiyeleri ve önerileri bu konu altında paylaşmak hem konu fazlalığının önüne geçilmiş olur hem de tüm merak edilen partnerler hakkında bilgi paylaşımı tek konu altında olursa sonuca gitmek daha hızlı olur