• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • SAFİYE
  • SAFİYE | Referanslarım
  • Tanışma
  • Onaylı Referans Tanışma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    9,652
    Geçen bir zamanda Safiye ile belli bir süre önce ve kolay iletişime geçtikten sonra görüşme gerçekleştirdik. Ulaşımı elverişli olan bir rezidansta kalıyor, manzarası güzel.Yüzü tatlı genç bir kadın.Özel anları tatmin edici fakat kendisine de söyledim spor yaparak kilo verirse bazı bölgelerden çok daha farklı hale gelir ki ileride bir planı var söylediğine göre.Bu arada Türkçesi iyi ama zaman zaman çeviri uygulaması kullanıyor ki yazışmalardan da anlayabiliyorsunuz.Karşılaması ve görüşmesi için teşekkür ederim.

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Geçen bir zamanda Safiye ile belli bir süre önce ve kolay iletişime geçtikten sonra görüşme gerçekleştirdik. Ulaşımı elverişli olan bir rezidansta kalıyor, manzarası güzel.Yüzü tatlı genç bir kadın.Özel anları tatmin edici fakat kendisine de söyledim spor yaparak kilo verirse bazı bölgelerden çok daha farklı hale gelir ki ileride bir planı var söylediğine göre.Bu arada türkçesi iyi ama zaman zaman çeviri uygulaması kullanıyor ki yazışmalardan da anlayabiliyorsunuz.Karşılaması ve görüşmesi için teşekkür ederim.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    6,332
    Tanıtım Konusu Referansları
    Geçen bir zamanda Safiye ile belli bir süre önce ve kolay iletişime geçtikten sonra görüşme gerçekleştirdik. Ulaşımı elverişli olan bir rezidansta kalıyor, manzarası güzel.Yüzü tatlı genç bir kadın.Özel anları tatmin edici fakat kendisine de söyledim spor yaparak kilo verirse bazı bölgelerden çok daha farklı hale gelir ki ileride bir planı var söylediğine göre.Bu arada Türkçesi iyi ama zaman zaman çeviri uygulaması kullanıyor ki yazışmalardan da anlayabiliyorsunuz.Karşılaması ve görüşmesi için teşekkür ederim.
    Sana da çok teşekkür ederim canım 🤩🤩 her şey için öpüyorum seni

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kawabanga ve foncela
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • SAFİYE
  • SAFİYE | Referanslarım
  • Tanışma
  • 27,829
    Üyeler