Kullanıcı adı: Miraa
İsim (Name): Mira
Yaş (Age) : 22
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Avrupa
Boy (length): 160
Kilo (Weight): 55
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 93
Göz Rengi (Eye Color) : kahve
Saç Rengi (Hair Color): Sarı
Ten Rengi (Skin Color): kumral
Vücut Tipi (Body Type) : Zayıf (thin)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): OWC (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)
Yasaklarım (my bans): OWO CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex, A-Level (Anal sex), Erotic massage
İLETİŞİM: +44 7454 342775
Hakkımda (About Me):ben mira 22 yaşındayım bakımlı sevecen tatlı dilliyim Tüm görüşmelerime bakımlı ve temiz bir şekilde hazırlanıyorum sizden de aynı hassasiyeti beklerim ön sevişmeye bayılırım
Ve karşılıklı saygıya çok önem veriyorum.
Mesaj Atarken kendinizi tam anlamıyla tanıtmanızı rica ediyorum daha hızlı dönüş alırsınız en az 2 referans istiyorum ve nickinizi belirterek tek görünümlük fotoğrafta görmek istiyorum görüşeceğim kişilerle aksi takdirde geri dönüş sağlamıyorum buna göre yazarsanız çok memnun olurum… zaman kaybımız olmaz
Geç gördüğüm mesajlara geri dönmüyorum uygunluğunuzu bilemediğim için .
Özelden fotoğraf paylaşımı yapmıyorum
Kondomsuz ilişkiye girmiyorum teklif
etmeyiniz .
Merhaba nasılsın müsait misin tarzda mesajlara cevap vermiyorum bilginize.
Outcall ücretlerim :
2 saat 2 seans 8000TL
3 saat 3 seans 9000TL
4 saat 4 seans 11.000TL
Taksi ücreti talep etmekteyim .
Outcall Gecelik görüşmem yoktur.
İncal ücretlerim :
1 saat 1 seans 4500TL
2 saat 2 seans 6500TL
3 saat 3 seans 8000TL
4 saat 4 seans 10.000TL
İncal gecelik görüşmem vardır bilgi için whatsapp .
Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki

Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Mira
Yaş (Age) : 22
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Avrupa
Boy (length): 160
Kilo (Weight): 55
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 93
Göz Rengi (Eye Color) : kahve
Saç Rengi (Hair Color): Sarı
Ten Rengi (Skin Color): kumral
Vücut Tipi (Body Type) : Zayıf (thin)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): OWC (Kondomsuz Oral), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)
Yasaklarım (my bans): OWO CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex, A-Level (Anal sex), Erotic massage
İLETİŞİM: +44 7454 342775
Hakkımda (About Me):ben mira 22 yaşındayım bakımlı sevecen tatlı dilliyim Tüm görüşmelerime bakımlı ve temiz bir şekilde hazırlanıyorum sizden de aynı hassasiyeti beklerim ön sevişmeye bayılırım

Mesaj Atarken kendinizi tam anlamıyla tanıtmanızı rica ediyorum daha hızlı dönüş alırsınız en az 2 referans istiyorum ve nickinizi belirterek tek görünümlük fotoğrafta görmek istiyorum görüşeceğim kişilerle aksi takdirde geri dönüş sağlamıyorum buna göre yazarsanız çok memnun olurum… zaman kaybımız olmaz

Geç gördüğüm mesajlara geri dönmüyorum uygunluğunuzu bilemediğim için .
Özelden fotoğraf paylaşımı yapmıyorum
Kondomsuz ilişkiye girmiyorum teklif
etmeyiniz .
Merhaba nasılsın müsait misin tarzda mesajlara cevap vermiyorum bilginize.
Outcall ücretlerim :
2 saat 2 seans 8000TL
3 saat 3 seans 9000TL
4 saat 4 seans 11.000TL
Taksi ücreti talep etmekteyim .
Outcall Gecelik görüşmem yoktur.
İncal ücretlerim :
1 saat 1 seans 4500TL
2 saat 2 seans 6500TL
3 saat 3 seans 8000TL
4 saat 4 seans 10.000TL
İncal gecelik görüşmem vardır bilgi için whatsapp .
Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki

Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
Son düzenleme: