- İstatistikte sabit
- Boy
- 160+
- Kilo
- 50+
- Göğüs Ölçüsü
- 75+
- Bel Ölçüsü
- 50+
- Kalça Ölçüsü
- 85+
- Göz Rengi
- Koyu Kahverengi
- Saç Rengi
- Siyah
- Ten Rengi
- Esmer
- Beden Tipi
- Minyon (petite)
- Görüşme Yeri
- Otel
- Şehir Dışı Program
- Evet
- Anlık Randevu
- Müsait Günlük
- Alkol
- Kullanıyor
- Sigara
- Kullanıyor
- Grup Görüşme
- Anlaşmaya Bağlı
- Standart Verilen Hizmetler
- Oral Sex
- Deep French Kissing
- Hard Sex
- Soft Sex
- Kız Arkadaş Deneyimi
- Ayak Fetişi
- 69
- Öpüşme
- Extra Verilen Hizmetler
- Vücuda Boşalma
- Anüs Yalama
- Kucak Dansı
- Group Sex
- Sex Oyuncaklarını Kullanma
- Dominasyon - Sahibelik
- İletişim
- Yazışma - Whatsapp
Kullanıcı adı: Elmira
İsim (Name): ElmirA
Yaş (Age) : 32
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Gaziosmanpaşa
Boy (length): 1.63
Kilo (Weight): 50
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 75
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 59
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 82
Göz Rengi (Eye Color) : Koyu kahve
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Esmer
Vücut Tipi (Body Type) : Minyon (petite)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): OWC (Kondomlu Oral), COB (Vücuda Boşalma), Erotic massage, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): OWC (Kondomlu Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Erotic massage, Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys)
İletişim (Contact) : +212 674-942354

Hakkımda (About Me): 32 yaşımda esmer kahverengi gözlü siyah saçlı minyon bir hatunum işte
neyseeehhhh asıl konumuza geliyorum görüşmelerim de alkol sigara kullanırım bilginize ayrıca sizlerde kullanabilirsiniz
en önemli nokta!!!! (PARFÜM DEODORANT KESİNLİKLE KULLANMANIZI RİCA EDECEĞİM) Ciddi bir koku ve kişisel bakımı hassasiyetim var, lütfen boynunuza sıkmayın 

Ayrıca randevu alıp ta ekerseniz bir daha randevu talep etmemenizi rica edeceğim
incall bir süre sonra eklenecektir
(ANAL KESİNLİKLE YASAKTIR SORMAYIN LÜTFEN)
* ARAMA KESİNLİKLE YASAKTIR
* PAZARLIK KESİNLİKLE YASAKTIR
* ÖN ÖDEME KOŞULLARI İLE RANDEVU OLUŞTURABİLİRSİNİZ.
* ÖN ÖDEME YAPIP RANDEVUYA GELMEYEN KİŞİLERE ÖDEMESİ GERİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.
1 seans 5000 TL+ Taksi
2 seans 8000 TL+ Taksi
3 seans 9000 TL+ Taksi
4 seans 12000 TL + Taksi
Gecelik program için ulaşmanız yeterlidir.
Referanslarım (My references):

Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki

Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): ElmirA
Yaş (Age) : 32
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Gaziosmanpaşa
Boy (length): 1.63
Kilo (Weight): 50
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 75
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 59
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 82
Göz Rengi (Eye Color) : Koyu kahve
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Esmer
Vücut Tipi (Body Type) : Minyon (petite)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): OWC (Kondomlu Oral), COB (Vücuda Boşalma), Erotic massage, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): OWC (Kondomlu Oral), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Erotic massage, Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys)
İletişim (Contact) : +212 674-942354
Hakkımda (About Me): 32 yaşımda esmer kahverengi gözlü siyah saçlı minyon bir hatunum işte

(ANAL KESİNLİKLE YASAKTIR SORMAYIN LÜTFEN)
* ARAMA KESİNLİKLE YASAKTIR
* PAZARLIK KESİNLİKLE YASAKTIR
* ÖN ÖDEME KOŞULLARI İLE RANDEVU OLUŞTURABİLİRSİNİZ.
* ÖN ÖDEME YAPIP RANDEVUYA GELMEYEN KİŞİLERE ÖDEMESİ GERİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.
1 seans 5000 TL+ Taksi
2 seans 8000 TL+ Taksi
3 seans 9000 TL+ Taksi
4 seans 12000 TL + Taksi
Gecelik program için ulaşmanız yeterlidir.

Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
1000007139.jpg97.3 KB · Görüntüleme: 1
-
WhatsApp Image 2025-04-25 at 13.44.10.jpeg79.7 KB · Görüntüleme: 1
-
WhatsApp Image 2025-04-25 at 13.44.11 (1).jpeg54.5 KB · Görüntüleme: 1
-
WhatsApp Image 2025-04-25 at 13.44.11.jpeg67.7 KB · Görüntüleme: 1