• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • İLAYDA TANYA
  • İLAYDA TANYA | Referanslarım
  • Tanya hanım ile tanışma
  • Onaylı Referans Tanya hanım ile tanışma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    0
    Tanya hanıma 2 gün önce misafir oldum. Yeri çok merkezi biyerde çok rahatça ulaşabilirsiniz toplu taşıma ile. Araçla gelecekler için otopark sıkıntı olabilir. Kendisi çok titiz birisi. Güzelliğine, muhabbetine ve misafirperverliğine diyecek bişey yok zaten 10/10. Çok keyifli dakikalar yaşadım çok teşekkür ediyorum kendisine. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

Durum
    Sosyal Coin
    19,588
    Tanya hanıma 2 gün önce misafir oldum. Yeri çok merkezi biyerde çok rahatça ulaşabilirsiniz toplu taşıma ile. Araçla gelecekler için otopark sıkıntı olabilir. Kendisi çok titiz birisi. Güzelliğine, muhabbetine ve misafirperverliğine diyecek bişey yok zaten 10/10. Çok keyifli dakikalar yaşadım çok teşekkür ediyorum kendisine. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
    Güzel paylaşım teşekkürler

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    23,678
    Tanıtım Konusu Referansları
    Canımsın bende çok memnun gerçekten kafalarımızın uyması samimi olman benide çok memnun etti 💜

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • İLAYDA TANYA
  • İLAYDA TANYA | Referanslarım
  • Tanya hanım ile tanışma
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,761