Onaylı Referans Taş gibi kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Kısa bir görüşme yaptık tam bir hafta önce gece ama etkisi çook fazla oldu. Gerçekten cıvıl cıvıl bir kadın. Türkçesi zayıf ama öğreteceğim kendisine yakında😉. Kendisine çok teşekkür ediyorum... @Miss Ariana ile en kısa zamanda yeni yolculuklar olabilir...

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MILF Zlata
Durum
Sosyal Coin
11,095
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.
@Miss Ariana

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve MILF Zlata
Durum
Sosyal Coin
23,388
Tanıtım Konusu Referansları
Kısa bir görüşme yaptık tam bir hafta önce gece ama etkisi çook fazla oldu. Gerçekten cıvıl cıvıl bir kadın. Türkçesi zayıf ama öğreteceğim kendisine yakında😉. Kendisine çok teşekkür ediyorum... @Miss Ariana ile en kısa zamanda yeni yolculuklar olabilir...
Türkçe dilini heyecandan unuttum. Ama iyi bir öğretmene ihtiyacım var. Bana öğret!!!! 🧑‍🏫👩‍🎓

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
23,388
Tanıtım Konusu Referansları
Bana bir "2" koy, beni cezalandırırsın. Kıçıma tokat at. Cezalandırılmam gerekiyor. Ve sonra okşamak😋😁😁😁

Beğenenler:
  • Haha
  • AlevAlev
Tepkiler: uduzugma ve SHIELD
27,833
Üyeler
38,856
Konular
174,828
Yeni Üye