• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • MILF Zlata
  • MILF Zlata | Referanslarım
  • Taş gibi kadın
  • Onaylı Referans Taş gibi kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Kısa bir görüşme yaptık tam bir hafta önce gece ama etkisi çook fazla oldu. Gerçekten cıvıl cıvıl bir kadın. Türkçesi zayıf ama öğreteceğim kendisine yakında😉. Kendisine çok teşekkür ediyorum... @Miss Ariana ile en kısa zamanda yeni yolculuklar olabilir...

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: MILF Zlata
    Durum
    Sosyal Coin
    11,095
    Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.
    @Miss Ariana

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Hawkeye ve MILF Zlata
    Durum
    Sosyal Coin
    23,388
    Tanıtım Konusu Referansları
    Kısa bir görüşme yaptık tam bir hafta önce gece ama etkisi çook fazla oldu. Gerçekten cıvıl cıvıl bir kadın. Türkçesi zayıf ama öğreteceğim kendisine yakında😉. Kendisine çok teşekkür ediyorum... @Miss Ariana ile en kısa zamanda yeni yolculuklar olabilir...
    Türkçe dilini heyecandan unuttum. Ama iyi bir öğretmene ihtiyacım var. Bana öğret!!!! 🧑‍🏫👩‍🎓

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    23,388
    Tanıtım Konusu Referansları
    Bana bir "2" koy, beni cezalandırırsın. Kıçıma tokat at. Cezalandırılmam gerekiyor. Ve sonra okşamak😋😁😁😁

Beğenenler:
    • Haha
    • AlevAlev
    Tepkiler: uduzugma ve SHIELD
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • MILF Zlata
  • MILF Zlata | Referanslarım
  • Taş gibi kadın
  • 27,831
    Üyeler