Onaylı Referans Tekrar yeniden @yağmurdamlası

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,790
Merhabalar yeni @Yağmur damlası ile 2 saat zamanın durduğu bir program daha 😂kendisiyle daha önce görüştüm zten tekrardan görüştüğüm için cok memnunum herzaman gibi cok ateşli dakikalar hoş sohbetler 2 saatte olsa ruhuhumu fiziğimi dinlendirdi insanın aklını başından alır bağımlılık yapar güzel bir alışkanlık kendisine burdan cok cok teşekkür ederim her dakikası cok güzel ve keyifli siz hala bakmadınızmı bu güzelliği yaşamadıysanız cok şey kaçırıyorsunuz demektir sen başkasın@yağmurdamlası

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Merhabalar yeni @Yağmur damlası ile 2 saat zamanın durduğu bir program daha 😂kendisiyle daha önce görüştüm zten tekrardan görüştüğüm için cok memnunum herzaman gibi cok ateşli dakikalar hoş sohbetler 2 saatte olsa ruhuhumu fiziğimi dinlendirdi insanın aklını başından alır bağımlılık yapar güzel bir alışkanlık kendisine burdan cok cok teşekkür ederim her dakikası cok güzel ve keyifli siz hala bakmadınızmı bu güzelliği yaşamadıysanız cok şey kaçırıyorsunuz demektir sen başkasın@yağmurdamlası

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,979
Tanıtım Konusu Referansları
Tşk ederim aşkım çok incesin 🙈🙈💋🔥

Beğenenler:
27,841
Üyeler
38,858
Konular
174,787
Yeni Üye