• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • ŞULE BEBEK
  • ŞULE BEBEK | Referanslarım
  • Tekrardan Şule
  • Onaylı Referans Tekrardan Şule

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    1,484
    Şule hanımla 3 ün kez görüşme için randevu talep bulundum kırmadı müsait durum da 3 saat lik plan yaptık Eyüp te önerdiği yer de yine görüştüm okey odaya geldim oteldeyim geliyorum 15 dk demesi kapı çaldı bebek şule güler yüz can yakın ayak uyduran biri gelir gelmez soyup duşu alip bir ateşli öpüşme tombul göğüsler vücut bitiyor sakso yapması insan senden alıyor

Durum
    Sosyal Coin
    32,470
    Şule hanımla 3 ün kez görüşme için randevu talep bulundum kırmadı müsait durum da 3 saat lik plan yaptık Eyüp te önerdiği yer de yine görüştüm okey odaya geldim oteldeyim geliyorum 15 dk demesi kapı çaldı bebek şule güler yüz can yakın ayak uyduran biri gelir gelmez soyup duşu alip bir ateşli öpüşme tombul göğüsler vücut bitiyor sakso yapması insan senden alıyor
    Referans için teşekkürler,

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Şule Bebek
    Durum
    Sosyal Coin
    17,271
    Tanıtım Konusu Referansları
    Teşekkür ederım canım

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kawabanga
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • ŞULE BEBEK
  • ŞULE BEBEK | Referanslarım
  • Tekrardan Şule
  • 27,830
    Üyeler