Onaylı Referans Toprak (Selma) ile harika geçen zaman

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
34,957
@TOPRAK Uzun süredir takibimde idi nihayet bugün görüşdüm kendisi ile çok güzel zaman geçirdim daha öncede defaklarca söylendiği gibi özel anlar anlatılmaz yaşanırbugün tek pişmanlığım neden daha önce görüşmedim oldu sohbet muhabbeet ve harika geçen zaman için bir kez daha teşekkür ederim eylemlerim devam edecekdir görüşmek üzere :love::love:

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@TOPRAK Uzun süredir takibimde idi nihayet bugün görüşdüm kendisi ile çok güzel zaman geçirdim daha öncede defaklarca söylendiği gibi özel anlar anlatılmaz yaşanırbugün tek pişmanlığım neden daha önce görüşmedim oldu sohbet muhabbeet ve harika geçen zaman için bir kez daha teşekkür ederim eylemlerim devam edecekdir görüşmek üzere :love::love:

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: mhrrem
Durum
Sosyal Coin
27,999
Tanıtım Konusu Referansları
Teşekkür eserim canım referansın için zahmet Edip vakit ayırıp yazdığın için tekrardan teşekkür ederim seni tanıdığıma çok memnun oldum her zaman beklerim 😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: mhrrem
27,866
Üyeler
38,883
Konular
174,865
Yeni Üye