Onaylı Referans Turkish Delight

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
4,679
@Alya Demirel
Alya, yüksek sınıf, güzellik, zeka ve değerli bir kızdı. Benim gözümde o, Türk kadınlarının neden dünyanın en iyisi olduklarının güzel bir örneği. Röportajımız her şey incelendi ve çok daha fazlası. Düşüncelerimizi, aklımızı ve deneyimlerimizi paylaştık.
Onun narin kadınsı fiziğini deneyimlemekle kalmadım, bir insanı, gerçek bir kadını deneyimledim. İki farklı dil konuşuyoruz ama kolayca iletişim kurduk ve ona bağlı hissettim. o bir uyuşturucu ve ben hemen bağımlı oldum. İşimiz bittiğinde daha fazlası için bir özlem duydum, bugün bile bir özlem var. Ertesi gün, diğerlerimle meşgulken ve arkadaşlarımla görüşürken bile düşüncelerim her güzel kahverengi göze geri döndü. Umarım hayatı bereketlerle doludur ve geleceği için planları doludur.
Alya, senin anın benimle eve götürdüğüm en sevdiğim anı olacak. Her güzel kahverengi gözü, pürüzsüz bronz tenini, her dudağın tadını veya her güzel uzun ve ipek saçın aromasını asla zorlamayacağım. Türkçe derslerim için teşekkür ederim ve sadece işin için değil, gerçek benliğin olduğun için teşekkür ederim. Asla değişme. Bir arkadaş edindiğimi hissediyorum ve umarım seni tekrar görürüm, kalbini kutsa tatlı bebeğim. ❤️🌹

Son düzenleme:

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Alya sınıf, güzellik, zeka ve değeri yüksek bir kızdı. Benim gözümde gerçekten bir kraliçe ve Türk kadınlarının dünyanın en iyisi olduğunun haklı çıkması. Röportajımız beklenen her şeydi ve çok daha fazlasıydı. Düşüncelerimizi, aklımızı ve deneyimlerimizi paylaştık.

Kahkahalar, danslar ve derin sohbetler vardı. Sadece vücudunu deneyimlemedim, bir insanı, gerçek bir kadını deneyimledim. İki farklı dili konuşmamıza rağmen, telefonlarımızla kolaylıkla iletişim kurduk ve gerçekten daha derin bir düzeyde bağlantı kurduğumuzu hissettim, bu geçici bir düzenleme için çok nadirdir. O bir uyuşturucu ve ben hemen bağımlı oldum. İşimiz bittiğinde, ondan daha fazlası için bir özlemle kaldım, bugün bile bir özlem var. Geçici olarak burada olmam iyi bir şey çünkü ondan asla yeterince yararlanamayacağım. Ertesi gün, güzergahım ve arkadaşlarımla yaptığım toplantılarla meşgulken bile düşüncelerim ona ve güzel kahverengi gözlerine geri döndü. Umarım hayatı nimetlerle doludur ve geleceği için planları yerine getirilir.

Alya Bunu sana doğrudan söylüyorum, sen doğal olarak çok güzelsin ve zekisin ve kalbin iyi. Bu çirkin dünyanın içinizdeki ışığı söndürmesine izin vermeyin. Hepimiz dünyada görmek istediğimiz değişim olmalıyız. Alya, senin anın benimle eve götürdüğüm en sevdiğim hatıra olacak. Güzel kahverengi gözlerini, pürüzsüz bronz tenini, dudaklarının tadını ya da uzun ve ipekten yapılmış güzel saçlarının aromasını asla unutmayacağım. Dil, dans ve kültür derslerim için teşekkür ederim. Sadece işle ilgili değil, gerçek benliğiniz olduğunuz için teşekkür ederim. Asla değişme. Sanki bir arkadaş edinmişim gibi hissediyorum ve umarım seni tekrar görürüm. kalbini kutsa tatlı bebeğim. ❤️🌹

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
59,239
@Alya Demirel
Alya was a girl of high class, beauty, intelligence and value. In my eyes, she really is a queen and the Turkish women are justified to be the best in the world. Our interview was everything expected and much more. We shared our thoughts, our minds and our experiences.

There were laughter, dances, and deep conversations. Not only did I experience her body, I experienced a person, a real woman. Although we spoke two different languages, we communicated easily with our phones and felt that we were indeed connecting on a deeper level, which is very rare for a temporary arrangement. It's a drug and I became addicted right away. When we were done, I remained with a longing for more than that, even today there is a longing. It's good that I'm here temporarily because I'll never get enough of it. The next day, even as I was busy with my itinerary and meetings with my friends, my thoughts returned to her and her beautiful brown eyes. I hope his life is full of blessings and his plans for his future are fulfilled.

Alya I say this directly to you, you are naturally beautiful and intelligent and your heart is fine. Don't let this ugly world turn out the light in you. We all need to be the change we want to see in the world. Alya, your moment will be my favorite memory that I take home with me. I will never forget her beautiful brown eyes, smooth bronze skin, the taste of her lips or the aroma of her beautiful long and silk hair. Thank you for your language, dance and culture lessons. Thank you for being your true self, not just your work. Never change. I feel like I made a friend and I hope I see you again, bless your heart sweet baby. ud🌹
Forum dili Türkçe'dir. Lütfen referansı Google Translate ile (veya benzeri bir programla) Türkçe'ye çevirip yayınlayınız.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: davidslays89
Durum
Sosyal Coin
26,402
Tanıtım Konusu Referansları
@Alya Demirel
Alya, yüksek sınıf, güzellik, zeka ve değerli bir kızdı. Benim gözümde o, Türk kadınlarının neden dünyanın en iyisi olduklarının güzel bir örneği. Röportajımız her şey incelendi ve çok daha fazlası. Düşüncelerimizi, aklımızı ve deneyimlerimizi paylaştık.
Onun narin kadınsı fiziğini deneyimlemekle kalmadım, bir insanı, gerçek bir kadını deneyimledim. İki farklı dil konuşuyoruz ama kolayca iletişim kurduk ve ona bağlı hissettim. o bir uyuşturucu ve ben hemen bağımlı oldum. İşimiz bittiğinde daha fazlası için bir özlem duydum, bugün bile bir özlem var. Ertesi gün, diğerlerimle meşgulken ve arkadaşlarımla görüşürken bile düşüncelerim her güzel kahverengi göze geri döndü. Umarım hayatı bereketlerle doludur ve geleceği için planları doludur.
Alya, senin anın benimle eve götürdüğüm en sevdiğim anı olacak. Her güzel kahverengi gözü, pürüzsüz bronz tenini, her dudağın tadını veya her güzel uzun ve ipek saçın aromasını asla zorlamayacağım. Türkçe derslerim için teşekkür ederim ve sadece işin için değil, gerçek benliğin olduğun için teşekkür ederim. Asla değişme. Bir arkadaş edindiğimi hissediyorum ve umarım seni tekrar görürüm, kalbini kutsa tatlı bebeğim. ❤️🌹
Canım referansın için çok teşekkür ederim. Çok eğlenceli bi kişiliğin vardı çok çok keyif aldım. hakkımdaki düşüncelerinin böyle olması beni ayrıca mutlu etti. buraya tekrar geldiğinde seni görmekten çok keyif alırım. kendine çok iyi bak 😘😘😘🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: davidslays89 ve kawabanga
Durum
Sosyal Coin
4,679
Canım referansın için çok teşekkür ederim. Çok eğlenceli bi kişiliğin vardı çok çok keyif aldım. hakkımdaki düşüncelerinin böyle olması beni ayrıca mutlu etti. buraya tekrar geldiğinde seni görmekten çok keyif alırım. kendine çok iyi bak 😘😘😘🥰
Eğlenceli bir kişiliğin de vardı, dürüst olmak gerekirse seninle ilgili her şeyi sevdim tatlım. Çok uzakta olmasaydım seni her fırsatta görmeye giderdim. Benim için varlığın ve arkadaşlığın röportajın kendisi kadar tatmin ediciydi. ahahaha o gece gerçekten çok eğlendim ;) Her düşündüğümde fındıkları paylaşırken Antipastaaaa diye bağırdığını duyuyorum ve bu beni güldürüyor. Bir sonraki karşılaşmamız için heyecanlıyım, yeterince çabuk gelemez <3 O zamana kadar kendine iyi bak ve herhangi bir şeye ihtiyacın olursa numaram sende. Şimdilik hoşça kal tatlım <3 <3

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
26,402
Tanıtım Konusu Referansları
Eğlenceli bir kişiliğin de vardı, dürüst olmak gerekirse seninle ilgili her şeyi sevdim tatlım. Çok uzakta olmasaydım seni her fırsatta görmeye giderdim. Benim için varlığın ve arkadaşlığın röportajın kendisi kadar tatmin ediciydi. ahahaha o gece gerçekten çok eğlendim ;) Her düşündüğümde fındıkları paylaşırken Antipastaaaa diye bağırdığını duyuyorum ve bu beni güldürüyor. Bir sonraki karşılaşmamız için heyecanlıyım, yeterince çabuk gelemez <3 O zamana kadar kendine iyi bak ve herhangi bir şeye ihtiyacın olursa numaram sende. Şimdilik hoşça kal tatlım <3 <3
benim içinde aşırı eğlenceli bi gündü şimdilik hoşçakal hayatım 😘😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: davidslays89
27,833
Üyeler
38,850
Konular
174,769
Yeni Üye