• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BESTE
  • BESTE | Referanslarım
  • Uzun bir aradan sonra
  • Onaylı Referans Uzun bir aradan sonra

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    1,334
    Masal gerçekten çok özel biri. Sıcak kanlı,sevecen yanından ayrildiginizda her konuda tatmin olacaksınız. Her fırsatta yanına gitmek isteyeceksiniz(bağımlılıkyapıyor). Ben kaçıncı görüşmemiz oldu sayısını unuttum:) Son görüşmemizden sonra biraz vakit geçti ama özlemle birlikte mükemmel bir 3 saat geçirdik.

Durum
    Sosyal Coin
    56,321
    Tanıtım Konusu Referansları
    Masal gerçekten çok özel biri. Sıcak kanlı,sevecen yanından ayrildiginizda her konuda tatmin olacaksınız. Her fırsatta yanına gitmek isteyeceksiniz(bağımlılıkyapıyor). Ben kaçıncı görüşmemiz oldu sayısını unuttum:) Son görüşmemizden sonra biraz vakit geçti ama özlemle birlikte mükemmel bir 3 saat
    Teşekkür ederim tatlım 💋💋💋 yine yine yeniden görüşmek ve hoş zamanlar geçirmek dileğiyle 💋💋

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    15,381
    Masal gerçekten çok özel biri. Sıcak kanlı,sevecen yanından ayrildiginizda her konuda tatmin olacaksınız. Her fırsatta yanına gitmek isteyeceksiniz(bağımlılıkyapıyor). Ben kaçıncı görüşmemiz oldu sayısını unuttum:) Son görüşmemizden sonra biraz vakit geçti ama özlemle birlikte mükemmel bir 3 saat geçirdik.
    Güzel paylaşım için teşekkürler...

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
    Durum
    Sosyal Coin
    8,504
    Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA