Onaylı Referans Uzun zaman oldu ama

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,201
@Ecem ile 5 Şubat 2024, 5 Kasım 2023 tarihlerinde kendisinin tavsiye ettiği bir suitte outcall görüşmelerim olmuştu. O zamanlar incall yapmıyordu. Belki sosyalforum da yoktu yanılıyor olabilirim. Eğer beni hatırlamadıysa özel mesajlaşmadan teyit etmek isterim.
Gayet başarılı bir bayan. Ters cowgirlde yaptığı showları inlemeler dilli öpüşmeleri vs aklımda. Bu kadar 🙂

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Ecem ile 5 Şubat 2024, 5 Kasım 2023 tarihlerinde kendisinin tavsiye ettiği bir suitte outcall görüşmelerim olmuştu. O zamanlar incall yapmıyordu. Belki sosyalforum da yoktu yanılıyor olabilirim. Eğer beni hatırlamadıysa özel mesajlaşmadan teyit etmek isterim.
Gayet başarılı bir bayan. Ters cowgirlde yaptığı showları inlemeler dilli öpüşmeleri vs aklımda. Bu kadar 🙂

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,797
Tanıtım Konusu Referansları
@Ecem ile 5 Şubat 2024, 5 Kasım 2023 tarihlerinde kendisinin tavsiye ettiği bir suitte outcall görüşmelerim olmuştu. O zamanlar incall yapmıyordu. Belki sosyalforum da yoktu yanılıyor olabilirim. Eğer beni hatırlamadıysa özel mesajlaşmadan teyit etmek isterim.
Güzel yorumun için teşekkürler canım🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga ve doublehotdogging
Durum
Sosyal Coin
18,940
Ecem'in güzelliğini ve performansını anlatmaya kelimeler yetmez, kısa ve öz paylaşımınız için teşekkürler.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ecem
Durum
Sosyal Coin
7,797
Tanıtım Konusu Referansları
💋💋💋

Beğenenler:
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye