• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SABİNA
  • SABİNA | Referanslarım
  • Vazgeçilmez Sabinam
  • Onaylı Referans Vazgeçilmez Sabinam

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    10,671
    Sevgili formdaşlar . @Sabina ile yine ve yeniden görüştüm. Bu kızın aurası beni kendine çekiyor ve vazgeçemiyorum. Samimi ve içten karşılaması ile kendine bağlıyor. Her seferinde farklı deneyimlerle mutlu ayrılıyorum. Sabina ile bizi buluşturan sevgili admine ve Tatar güzeline sonsuz teşekkürler.İyi ki varsınız

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Sevgili formdaşlar . @Sabina ile yine ve yeniden görüştüm. Bu kızın aurası beni kendine çekiyor ve vazgeçemiyorum. Samimi ve içten karşılaması ile kendine bağlıyor. Her seferinde farklı deneyimlerle mutlu ayrılıyorum. Sabina ile bizi buluşturan sevgili admine ve Tatar güzeline sonsuz teşekkürler.İyi ki varsınız

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: SABİNA
    Durum
    Sosyal Coin
    29,997
    Tanıtım Konusu Referansları
    Canım içi güzel adam ref icin çok teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakal tatlım

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    4,167
    Gerçekten vazgeçilmez bir bayan sabina hanım insan olarakda mükemmel birisi

Beğenenler:
    • Sevdim
    Tepkiler: SABİNA
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SABİNA
  • SABİNA | Referanslarım
  • Vazgeçilmez Sabinam
  • 27,830
    Üyeler