• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • @VipDerin14
  • @VipDerin14

Durum
    Sosyal Coin
    16,208
    x te profili olan vip derin hanımı tanıyan hakkında bilgisi olan var mı daha önce konu için baktım ama forumda bulamadım

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: HERDİF24

dede

Sosyal Forum
    Durum
    Sosyal Coin
    171,703
    hocam 500 tane derin var :) bi foto moto atsaydın bari :D Tanıdığımız derinler var ama forumda arayıp bulamadığın ne onu merak ettim bende :D

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    7,458
    Banlanmış mı öbür forumdan @ali Dayı , görüşmelere devam ettiği için kendi isteğiyle çıkmamıştır.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    17,178
    Forumda hiç görmedim Derin'i, ben x'ten görüştüm. 1.75-1.80 boylu güzel, hafif balık etli bir kadın. Birlikte olmadan önce takım taklavatı iyice bir kontrol ediyor, daha evvel başı ağrımış hastalık kapmış doktor da bunu bayağı bi korkutmuş açıkçası o yüzden ince eleyip sık dokuyor. Sizi evine yakın biryerden araçla alıp garajdan sokuyor evine güvenliği egale etmek için. Ortalamanın üstünde bir ücret talep ediyor, denenebilir ancak ben tekrar görüşmeyi düşünmedim.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Radmanovic ve Arda1
    Durum
    Sosyal Coin
    41,154
    x te profili olan vip derin hanımı tanıyan hakkında bilgisi olan var mı daha önce konu için baktım ama forumda bulamadım
    Ben kendisi ve beren diye bir arkadaşı var ikisi ile kendi evinde bir duo görüşme yaptım kendisi 1.75 boylarında ve hafif balık etli yüz güzelliği yerinde bir bayan ben arkadaşını daha çok beğendim ve bir türlü arkadaşına ulaşamadım ve kendisi ile bir daha görüşmedim ama tavsiye ederim birde evin konuma gidiyorsun seni kendi arabası ile alıp garajda siteye giriş yapıyor güvenli bir site Avrupa yakasında

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Radmanovic
    Durum
    Sosyal Coin
    16,208
    Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için bazen merak edip bilgi istiyorum ama işin finalinde yine @HERDİF24 sözünden şaşmayıp macera aramıyorum forumdan şaşmıyorum

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Arda1
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • @VipDerin14
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular
    174,778