X'de Aylince @Haseki341364 eski hesabında Bella Haseki olarak geçen hatun hakkında bilgisi olan,tanışan,görüşen var mıdır? Fotoğraflar fena durmuyor ama referans da önemli tabi. Teşekkürler.
Valla hocam Bursa'da acayip bir şekilde partner kıtlığı var. O yüzden bir umut sormak istedimÇok fake görünüyo hocam hiç bulaşma
Tavsiye ve uyarınız için çok teşekkür ederim. Bursa şaşırtmıyorFotoğrafları video olarak efekt ekleyerek paylaşanlardan uzak durmak lazım aratmalarda bulunamasınlar diye öyle yapıyorlar genelde. Profili sonuna kadar incelemedim ama bu foto fake. Bir tane fake varsa gerisine bakmaya gerek yok.![]()
Forumdan şaşma gerek yok başka yerde heyecan aramayaX'de Aylince @Haseki341364 eski hesabında Bella Haseki olarak geçen hatun hakkında bilgisi olan,tanışan,görüşen var mıdır? Fotoğraflar fena durmuyor ama referans da önemli tabi. Teşekkürler.
Kesinlikle haklısınız. Mayın tarlasından geçmektense yolu uzatmak daha güvenliForumdan şaşma gerek yok başka yerde heyecan aramaya
Kendisi bursa da il dışına çıkmıyor. Benim için sex de fazla sınırları var.X'de Aylince @Haseki341364 eski hesabında Bella Haseki olarak geçen hatun hakkında bilgisi olan,tanışan,görüşen var mıdır? Fotoğraflar fena durmuyor ama referans da önemli tabi. Teşekkürler.
Biraz daha detay verebilmeniz mümkün mü? Fiziği olsun,paylaştığı fotoğraflarla uyumu ve partnerine yaklaşımı vs. olarak?1,5 yıl önce görüştüm. Herhangi bir problem yaşamadım. Uzun zamandır X'te görünmüyordu, sanırım geri dönmüş.
Tüm sorularınız için ortalama diyebilirim.Biraz daha detay verebilmeniz mümkün mü? Fiziği olsun,paylaştığı fotoğraflarla uyumu ve partnerine yaklaşımı vs. olarak?
Merhaba @AntaeuSBiraz daha detay verebilmeniz mümkün mü? Fiziği olsun,paylaştığı fotoğraflarla uyumu ve partnerine yaklaşımı vs. olarak?
Ayrıntılı mesajınız için teşekkür ederimMerhaba @AntaeuS
Yaklaşık 6 ay önce kendisi ile görüştüm. Şartları olan bir kişi ve herkes ile görüşmüyor. Otel talebi, rezervasyon görme talebi, gelirken 2 bira, 2 sigara alır mısın gibi makul diyebileceğimiz talepleri var. Özenli, temiz, bakımlı, kıyafet alternatifi ile gelen bir hatun. Fotoğraflara göre bir tık daha düşük bir profil. Fotoğraflar fake değil fakat çoğunluğu filtre vs. oynanmış. Seansları tamamen bitirip, son ana kadar kalır. Kültürlü, donanımlı ve hoş sohbet birisidir. Bursa kıtlığında farklı bir deneyim olabilir.