X'de Aylince

Durum
Sosyal Coin
6,183
X'de Aylince @Haseki341364 eski hesabında Bella Haseki olarak geçen hatun hakkında bilgisi olan,tanışan,görüşen var mıdır? Fotoğraflar fena durmuyor ama referans da önemli tabi. Teşekkürler.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: YamanEmre ve HERDİF24
Durum
Sosyal Coin
35,402
Fotoğrafları video olarak efekt ekleyerek paylaşanlardan uzak durmak lazım aratmalarda bulunamasınlar diye öyle yapıyorlar genelde. Profili sonuna kadar incelemedim ama bu foto fake. Bir tane fake varsa gerisine bakmaya gerek yok.🤷

Ekli dosyalar

• IMG_20250213_222122.jpg
    IMG_20250213_222122.jpg
    57.9 KB · Görüntüleme: 0
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: AntaeuS ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
6,183
Fotoğrafları video olarak efekt ekleyerek paylaşanlardan uzak durmak lazım aratmalarda bulunamasınlar diye öyle yapıyorlar genelde. Profili sonuna kadar incelemedim ama bu foto fake. Bir tane fake varsa gerisine bakmaya gerek yok.🤷
Tavsiye ve uyarınız için çok teşekkür ederim. Bursa şaşırtmıyor 🥲 İstanbul yolu gözükecek yine mecbur 😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bayer
Durum
Sosyal Coin
3,739
X'de Aylince @Haseki341364 eski hesabında Bella Haseki olarak geçen hatun hakkında bilgisi olan,tanışan,görüşen var mıdır? Fotoğraflar fena durmuyor ama referans da önemli tabi. Teşekkürler.
Kendisi bursa da il dışına çıkmıyor. Benim için sex de fazla sınırları var.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: AntaeuS
Durum
Sosyal Coin
1,568
Kendisi X platformu üzerinden çalışıyor. 5 gün öncesinden randevulaştık. Son gün kalacağımız yerde duş yok dedi. Bütün programım alt üst oldu...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
29,524
1,5 yıl önce görüştüm. Herhangi bir problem yaşamadım. Uzun zamandır X'te görünmüyordu, sanırım geri dönmüş.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
6,183
1,5 yıl önce görüştüm. Herhangi bir problem yaşamadım. Uzun zamandır X'te görünmüyordu, sanırım geri dönmüş.
Biraz daha detay verebilmeniz mümkün mü? Fiziği olsun,paylaştığı fotoğraflarla uyumu ve partnerine yaklaşımı vs. olarak?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
29,524
Biraz daha detay verebilmeniz mümkün mü? Fiziği olsun,paylaştığı fotoğraflarla uyumu ve partnerine yaklaşımı vs. olarak?
Tüm sorularınız için ortalama diyebilirim.
Foto konusu günümüzde artık farklı bir boyutta. Çaycı Nebahat abla bile fotolarla oynamıyor mu? :)

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
3,986
Merhaba @AntaeuS
Yaklaşık 6 ay önce kendisi ile görüştüm. Şartları olan bir kişi ve herkes ile görüşmüyor. Otel talebi, rezervasyon görme talebi, gelirken 2 bira, 2 sigara alır mısın gibi makul diyebileceğimiz talepleri var. Özenli, temiz, bakımlı, kıyafet alternatifi ile gelen bir hatun. Fotoğraflara göre bir tık daha düşük bir profil. Fotoğraflar fake değil fakat çoğunluğu filtre vs. oynanmış. Seansları tamamen bitirip, son ana kadar kalır. Kültürlü, donanımlı ve hoş sohbet birisidir. Bursa kıtlığında farklı bir deneyim olabilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: AntaeuS ve Shotgunsihne
Durum
Sosyal Coin
6,183
Merhaba @AntaeuS
Yaklaşık 6 ay önce kendisi ile görüştüm. Şartları olan bir kişi ve herkes ile görüşmüyor. Otel talebi, rezervasyon görme talebi, gelirken 2 bira, 2 sigara alır mısın gibi makul diyebileceğimiz talepleri var. Özenli, temiz, bakımlı, kıyafet alternatifi ile gelen bir hatun. Fotoğraflara göre bir tık daha düşük bir profil. Fotoğraflar fake değil fakat çoğunluğu filtre vs. oynanmış. Seansları tamamen bitirip, son ana kadar kalır. Kültürlü, donanımlı ve hoş sohbet birisidir. Bursa kıtlığında farklı bir deneyim olabilir.
Ayrıntılı mesajınız için teşekkür ederim 👍

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,820
Yeni Üye