Onaylı Referans Yağmur haz ve şehvet

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
5,519
Merhaba Forumdaşlar,
Yağmur yaptığımız her görüşmede ayrı bir şehvet ve haz yaşatıyor bana,
dördüncü görüşmemizde yatak süreci öyle bir orgazmla sonlandı ki ikimiz de aynı anda “condom nerde” dedik.
Şiddetle tavsiye ederim.

Sevgili Yağmur,
Her defasında bana tattırdığın ayrı hazlar ve eğlenceli sohbetin için teşekkür ederim.
En kısa sürede görüşmek dileğiyle,

Selamlar
Treyn kozmetikçi

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Merhaba Forumdaşlar,
dördüncü görüşmemizde yatak süreci öyle bir orgazmla sonlandı ki ikimiz de aynı anda “condom nerde” dedik.
Şiddetle tavsiye ederim.

Sevgili Yağmur,
Her defasında bana tattırdığın ayrı hazlar ve eğlenceli sohbetin için teşekkür ederim.

Selamlar
Treyn kozmetikçi

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,680
Referans için teşekkürler. İki tarafa da tebrikler, güzel uyum yakalanmış anlaşılan.. Böyle referanslar Yağmur hanıma olan merakımı arttırıyor gerçekten.. Ama merak ettiğim bişey daha var, hakkatten kondom nerde 👻

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Yağmur damlası
Durum
Sosyal Coin
5,519
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.
@yagmur

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,929
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba Forumdaşlar,
Şiddetle tavsiye ederim.

Sevgili Yağmur,

Selamlar
Treyn kozmetikçi
Rica ederim birtanem her zaman 🥰🥰🥰

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,808
Yeni Üye