• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • Yağmur Damlası
  • Yağmur Damlası | Referanslarım
  • Yağmur ile anlık harika zaman 🥰
  • Onaylı Referans Yağmur ile anlık harika zaman 🥰

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    17,975
    Merhaba Arkadaşlar,

Bir süredir paylaşımlarını gördüğüm, @Yağmur damlası ile sonunda tanışmış oldum, anlık müsaitliğini sordum ve hızlıca programı yaptık 💌🚀

Güzel bir suitte, park sorunu olmayan adresinde ağırladı beni, ben araç ile gittim 📍

Gelelim Yağmur a, çok tatlı kız , nasıl desem çok sempatik biri bikere, Kapıdan girdiğim andan itibaren hissettirdi, tavırları, konuşması yaklaşımı herşeyiyle, bir de mütevazi biri, güzelliğine o kadar iltifat ettim, utangaç tatlı bakışları ile teşekkür etti, gerçekten çok güzel ve çekici bu arada, her seans sonrası hoş kıyafeti ile çıktı karşıma. Kendisi minyon bir sarışın güzel, harika hatları var, kalça ve göğüsler müthiş, çekici yüzü var ve harika öpüşüp, ıslak ıslak oral yapıyor, kendimden geçirdi beni adeta 🔥🔥

Hoş 2 güzel birliktelik ve müthiş sohbet için kendisine tekrar teşekkür ediyor, yeniden görüşmeyi diliyorum , kocaman öpüyorum 😘🫶💐💐😘

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Merhaba Arkadaşlar,

Bir süredir paylaşımlarını gördüğüm, @Yağmur damlası ile sonunda tanışmış oldum, anlık müsaitliğini sordum ve hızlıca programı yaptık 💌🚀

Güzel bir suitte, park sorunu olmayan adresinde ağırladı beni, ben araç ile gittim 📍

Gelelim Yağmur a, çok tatlı kız , nasıl desem çok sempatik biri bikere, Kapıdan girdiğim andan itibaren hissettirdi, tavırları, konuşması yaklaşımı herşeyiyle, bir de mütevazi biri, güzelliğine o kadar iltifat ettim, utangaç tatlı bakışları ile teşekkür etti, gerçekten çok güzel ve çekici bu arada, her seans sonrası hoş kıyafeti ile çıktı karşıma. Kendisi minyon bir sarışın güzel, harika hatları var, kalça ve göğüsler müthiş, çekici yüzü var ve harika öpüşüp, ıslak ıslak oral yapıyor, kendimden geçirdi beni adeta 🔥🔥

Hoş 2 güzel birliktelik ve müthiş sohbet için kendisine tekrar teşekkür ediyor, yeniden görüşmeyi diliyorum , kocaman öpüyorum 😘🫶💐💐😘

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    8,929
    Tanıtım Konusu Referansları
    Merhaba Arkadaşlar,

Her zaman misafir etmekten memnuniyet duyarım… güEl yorumların için ayrıca teşekkür ederim 💋💋💋💋💋

Beğenenler:
    • Beğen
    • Sevdim
    Tepkiler: thata ve Surpriselove
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • Yağmur Damlası
  • Yağmur Damlası | Referanslarım
  • Yağmur ile anlık harika zaman 🥰
  • 27,831
    Üyeler