Yine iki harika pozÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım
TÜKÜRDÜĞÜMÜ SADECE SAKSO ÇEKERKEN YALARIM![]()
Hayatım ilk fotoğraf diyorki bana gel özledim seni. Yanlış duymamışım değilmi bebeğimÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım
Bu Motto yu cok begendim "Öpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım
enfes pozlarÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım
İzmir'i ayrı severim kadınını ayrı severim ilk fırsatta İzmir'e geldiğimde ilk önceliğim siz olacaksınızÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım
sexy güzellikÖpüşmeyi sevişmeyi elletmeyi yalatmayı yalamayı sevmeyen gözü saatte eli telde muhabbet sevmez beni aramasın ! Geri kalan herkese açığım