@EDA ile görüşüpte tekrar görüşmek için can atmayan yoktur herhalde
ahh @EDA ahh hızlı bir randevu sonucu yine buldum kendimi edanın yanında sağolun kırmayıp beni beklediği için ne desem az kendisine yine güzel ikramlar eşliğinde sohbet muhabbet derken koltukta birden kendisini kucağımda buldum özlemişim kendisini doyasıya öpüşüp seviştikten sonra yatak odasına geçmenin zamanı gelmişti sanırım elimden tutup @EDA önde ben arkada edayı izliyorum güzel sulu bir göz göze oralın ardından güzel pozisyonlar eşliğinde yine mutlu etmeyi başarıyor her zamanki gibi ardından duşlar alınıp tekrar koyu bir muhabbetin ardından ikramlarını sunarken kendi de nescafesini alıp geldi burada zaten önünüzde diz çöküp bir yandan nescafesini yudumlarken ardından sıcak bir oral ile sizi kendinizden geçirmeyi başarıyor ve sizi titretiyor adeta bunu yaparken sizi öyle görmek edayı daha da yükseltiyor ve sizi bulutlara çıkartıp çıkartıp indiriyor ardından kendisinden masaj yapmasını istedim ve bu istediğimi de kırmadı sağolsun adeta üzerinizde bir kuğu gidip geliyor sanki onu ayna da izlemek gerçekten çok hoş ve güzel sizi rahatlatmak için elinden gelenin fazlasını her zaman yapıyor yine @EDA yanından adeta kuş misali rahatlayarak ayrıldım tekrar zaman ayırıp beni kabul ettiğin için çok teşekkür ediyorum kendisine tekrar görüşmek dileğiyle