Onaylı Referans Yetmeyen Saatler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,260
Bugün @Açelya hanım ile 2 saatlik görüşme yaptım. Dün konuştuk bugün için sözleştik. Bu sabah saati netleştirip 14:00’da başlayan iki saatlik bir görüşmemiz oldu.

Evinin konumu güzel. Çok lüks bir sitede oturuyor. Banyosunda tek kullanımlık havlu, diş fırçası ve terlik vardı. Hijyen konusunda hassas olanlara duyurulur.

Gitmeden daha önce paylaştığı bir kıyafeti giymesini istemiştim. Beni kırmadı sağolsun. Kapıyı açınca karşımda bıcır bıcır bir güzellik vardı. Muhabbeti sohbeti ikramları çok hoştu. Sevgilinizle randevuya çıkmışsınız gibi hissettiriyor. Yatak performansına gelince tek kelimeyle mükemmel. Finali doggy ile yaptık ki muazzamdı. Çok keyifli 2 saat geçirdim.

@Açelya hanıma ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Bugün @Açelya hanım ile 2 saatlik görüşme yaptım. Dün konuştuk bugün için sözleştik. Bu sabah saati netleştirip 14:00’da başlayan iki saatlik bir görüşmemiz oldu.

Evinin konumu güzel. Çok lüks bir sitede oturuyor. Banyosunda tek kullanımlık havlu, diş fırçası ve terlik vardı. Hijyen konusunda hassas olanlara duyurulur.

Gitmeden daha önce paylaştığı bir kıyafeti giymesini istemiştim. Beni kırmadı sağolsun. Kapıyı açınca karşımda bıcır bıcır bir güzellik vardı. Muhabbeti sohbeti ikramları çok hoştu. Sevgilinizle randevuya çıkmışsınız gibi hissettiriyor. Yatak performansına gelince tek kelimeyle mükemmel. Finali doggy ile yaptık ki muazzamdı. Çok keyifli 2 saat geçirdim.

@Açelya hanıma ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
13,182
Tanıtım Konusu Referansları

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim sevgili @Metehamza 😍
Güleryüzlü hoş sohbetli beyefendi bir insan ile tanışmış olmak da beni çok mutlu etti 🥰
Tekrar görüşmek dileğiyle güzel adam 💕💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Metehamza
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye