Kıymetli Forum Arkadaşlarım,
Aslında benim @Fulya Ekici hanım ile görüşmelerim düzenli olarak devam ediyor.

Ancak böyle 3 ayda bir sizlerle de keyifli anlarımı paylaşmak istiyorum.
@Fulya Ekici hanım ile 1 yıldır tanışıyoruz ve görüşüyoruz.

Ancak şunu söylemeliyim ki asla duruşunu bozmayan ve seviyesini kaybetmeyen bir kadın.
Bence bu onun güçlü yanlarından biri. Bugüne kadar ağzından en basit bir küfür bile duymadım. Empatik ve sempatik bir kadın.
Kendisi halen Şişli bölgesindeki park imkanı olan, giriş çıkışı rahat apartman dairesinde görüşmeler yapmaya devam ediyor. (Tabi belirli kurallar dahilinde
) Kendisi çıtı pıtı, çok güzel bir yüze ve süper bir fiziğe sahip kadın. (Her erkeğin rüyası büyük göğüslü kilolu olmayan bir kadın.)
Her seans öncesi yenilenen ve farklı iç gıcıklayıcı, libidopat kıyafetler giyen; her noktası misler gibi kokan
pırıl pırıl bir kadınnn.
Bu hafta yine kendisi ile muhteşem 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.
Çoğunlukla bu 2 saat bana yarım saatmiş gibi gelse de öylesine dolu dolu ve keyifli geçiyor ki kapıdan çıktıktan sonra uzun bir müddet sanki hala onun kollarındaymışım gibi başım dönmeye 

devam ediyor.
Daha önce de bahsetmiş olabilirim lütfen kusuruma bakmayın. @Fulya Ekici hanım salonda her konudan sohbet edebileceğiniz bir hanımefendi, yatak odasında ise sizi bulutların üzerine çıkarabilecek yetenekleri olan becerikli bir partner.
Bazı partnerler var ki onları tanıdığınız zaman Başkan'a (@Deadpool ) platform için minnettarlığınız bir kez daha artıyor. (Tabi tüm yönetim ekibine de teşekkürler) İşte @Fulya Ekici hanım o kadınlardan biri.
İyi ki tanımışım diyorum. Kendisine bir kez daha harika
ve de muhteşem 
geçen 2 saat için çook teşekkür ediyorum. 

Aslında benim @Fulya Ekici hanım ile görüşmelerim düzenli olarak devam ediyor.

@Fulya Ekici hanım ile 1 yıldır tanışıyoruz ve görüşüyoruz.

Kendisi halen Şişli bölgesindeki park imkanı olan, giriş çıkışı rahat apartman dairesinde görüşmeler yapmaya devam ediyor. (Tabi belirli kurallar dahilinde
Her seans öncesi yenilenen ve farklı iç gıcıklayıcı, libidopat kıyafetler giyen; her noktası misler gibi kokan

Bu hafta yine kendisi ile muhteşem 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik.

Daha önce de bahsetmiş olabilirim lütfen kusuruma bakmayın. @Fulya Ekici hanım salonda her konudan sohbet edebileceğiniz bir hanımefendi, yatak odasında ise sizi bulutların üzerine çıkarabilecek yetenekleri olan becerikli bir partner.
Bazı partnerler var ki onları tanıdığınız zaman Başkan'a (@Deadpool ) platform için minnettarlığınız bir kez daha artıyor. (Tabi tüm yönetim ekibine de teşekkürler) İşte @Fulya Ekici hanım o kadınlardan biri.
İyi ki tanımışım diyorum. Kendisine bir kez daha harika