Herkese merhabalar, bir süre önce forumda çok zarif bir paylaşım gördüm. İsminin de hakkını veren Lilya hanıma aitti bu paylaşım. Pazar sabahı rutinini öylesine zarif, öylesine ustalıkla yansıtmıştı ki, videoyu izlerken böyle bir hanımefendi ile o zarif anları yaşamak istedim o an. Bugün İstanbul'a doğru gelirken bir an aklıma geldi ve yazdım kendisine. Randevuyu bu kadar kolay oluşturmayı ummamıştım açıkçası. Evin girişini biraz karıştırıp kaybolsam da Lilya'nın gülümseyen çok güzel yüzüne kavuşabildim. Sonrasında zevkli dekore edilmiş salonunda kahve eşliğinde çok keyif aldığım sohbeti başladı. Hatta sohbet sırasında girlfriend experience yaşatan detaylar ayrıca hoştu. Duş faslının ardından kuğu gibi bir hanımefendi odaya girip yatağa yanıbaşıma uzandı ve ona yaptığım masajla ılık dakikalar başladı. Sonrası ise bitmek bilmeyen öpücükler, vücutların birbirine kenetlenmesi ile devam eden, sıcaklığın yükseldiği bir süreç. Güzel anları bu şekilde özetleyebilirim. Bahsettiğim paylaşımda hayal ettiğimin ötesinde bir pazar yaşattığın için teşekkürler @Lilya Kendine çok iyi bak. Sevgiler

Son düzenleme: