Onaylı Referans Zarif, güzel, pozitif, güler yüzlü, neşeli ve çekici bir kadın düşünün..

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
12,680
Selamlar. Başlıktaki kelimeler, kendimi @Açelya hanımı üç bin sayfa anlatmamak için frenleyip seçtiğim ve onu hatırlayınca aklımda beliren en anlamlı ve en doğru kelimeler sanırım.. Haftanın son gününü Açelya hanımla geçirme fırsatı yakalamışken, çok geçe kalmadan kendisinin bende bıraktığı güzellikleri anlatmak zorunda hissediyorum kendimi. Zorundayım çünkü birlikte geçirdiğimiz zaman boyunca bana yaşattıklarına karşılık elimden bu yazıyla teşekkür babında başka bir şey gelmiyor şimdilik.. 2 saatlik bir tanışma programı için yazdığımda, tüm pozitifliğiyle hızlı bir şekilde dönüş aldım ve cuma günü için programımızı ayarlayabildik. Konumu bilinen bir avm ve rezidans, otopark sorunu yok, giriş çıkış zahmetsiz. Yazışmalarından da belli ettiği neşesi ve fotoğraflarındaki çekiciliği karşısında heyecanla kapısını çaldım. Kapıyı açar açmaz selamlaşırken hemen elimden tutup salona götürdü beni. Çünkü o yönlendirmese, ben kapının önünde kendisine bakarak saatlerce dikilecektim sanırım.. Hızlıca tanıştık, içeceğimizi ayarlayıp sohbete başladık. Çok keyifli sohbeti var. Çok kibar konuşması var. Çok güzel fikirleri var. Çok derin anlayışı var. Çok zarif görünüşü var. Var da var diyeyim yoksa bitiremem bu kısmı.. Sanırım birbirimizden keyif aldık ki sohbet boyunca samimiyetle gülüp eğlenebildik. Konu açılınca memleketinin şivesiyle konuşması da hem komik hem sevimliydi benim için. Sohbet çok güzeldi ama merak edilen bir fasıl daha vardı tabi ki. O kısma geçmek için duşa yöneldim. Banyoda tek kullanımlık her şey mevcut, hiç sıkıntı yok. Banyo sonrası yatağa değil de bence çok başka bir boyuta geçtiğimi söylemek istiyorum.. Çok güzel anlar yaşadık. Bu kibar hanımefendiyle paylaştıklarımı detaylıca anlatmam yakışıksız olur. Ama istediğinizden ve beklediğinizden fazlasını bulacağınızı söyleyebilirim.. Seans sonrası tekrar sohbet için salona geçtik ve kendisinin sana bu çayı içirmem lazım dediği süper aromalı çayımız eşliğinde yine her konuya değinebildiğimiz sohbetimize daldık. Uzun zamandır tanışıyormuş samimiyetiyle konuştuk hep. Yine enerjisi, güler yüzlülüğü, anlayışı, kibarlığı ve tatlılığıyla büyüledi beni. Dostlar çok pozitif enerjisi var. Tanışırsanız kibar ve narin davranmanızı, genel anlamda olumsuz şeylerden bahsetmemenizi tavsiye ve rica ederim. Çünkü o zaman gerçek Açelya hanımla tanışmış olursunuz.. Enerjisine kapılmamak elde değil. Ender yakaladığım bir uyum içerisinde geçirdiğim güzel anlar boyunca, bitmesini istemediğim saatlere de lanetler okuyordum içimden açıkçası.. Sonra tekrar yatağa yöneldik. Burada yine tecrübelerin üstünde bir tecrübe yaşadım kısacası.. Seanslarda kostüm değiştirdiğinden bahsetmeye gerek bile duymuyorum.. Karşılıklı uyum yakaladığımızı tekrar belirtmek isterim.. Aklımın başımdan gittiği bir yatak tecrübesi sonrası duşumu alıp salona yanına geldiğimde, beni hemen göndermeden tekrar koltuğa aldı. Birkaç kelam daha etmemize izin verdi. Hiç aceleci değildi. Yine kendisinden etkilenmemek ne mümkün.. Tanışmak için geçirdiğimiz 2 saatte ne yaptıysak fazlasıyla keyif aldığımı söylemek isterim. Buradan tekrar Açelya hanıma samimiyetle teşekkür ediyorum; tanışmamıza, sohbetimize, gülüşlerimize, yaşattıklarına, hissettirdiklerine, unutturmadıklarına.. Tanıştığıma çok memnun oldum pozitif ve güler yüzlü kadın 😊 Herkese iyi forumlar dilerim..
@Açelya

Son düzenleme:

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Selamlar. Başlıktaki kelimeler, kendimi @Açelya hanımı üç bin sayfa anlatmamak için frenleyip seçtiğim ve onu hatırlayınca aklımda beliren en anlamlı ve en doğru kelimeler sanırım.. Haftanın son gününü Açelya hanımla geçirme fırsatı yakalamışken, çok geçe kalmadan kendisinin bende bıraktığı güzellikleri anlatmak zorunda hissediyorum kendimi. Zorundayım çünkü birlikte geçirdiğimiz zaman boyunca bana yaşattıklarına karşılık elimden bu yazıyla teşekkür babında başka bir şey gelmiyor şimdilik.. 2 saatlik bir tanışma programı için yazdığımda, tüm pozitifliğiyle hızlı bir şekilde dönüş aldım ve cuma günü için programımızı ayarlayabildik. Konumu bilinen bir avm ve rezidans, otopark sorunu yok, giriş çıkış zahmetsiz. Yazışmalarından da belli ettiği neşesi ve fotoğraflarındaki çekiciliği karşısında heyecanla karşısına çıktım. Kapıyı açar açmaz selamlaşırken hemen elimden tutup salona götürdü beni. Çünkü o yönlendirmese, ben kapının önünde kendisine bakarak saatlerce dikilecektim sanırım.. Hızlıca tanıştık, içeceğimizi ayarlayıp sohbete başladık. Çok keyifli sohbeti var. Çok kibar konuşması var. Çok güzel fikirleri var. Çok derin anlayışı var. Çok zarif görünüşü var. Var da var diyeyim yoksa bitiremem bu kısmı.. Sanırım birbirimizden keyif aldık ki sohbet boyunca samimiyetle gülüp eğlenebildik. Konu açılınca memleketinin şivesiyle konuşması da hem komik hem sevimliydi benim için. Sohbet çok güzeldi ama merak edilen bir fasıl daha vardı tabi ki. O kısma geçmek için duşa yöneldim. Banyoda tek kullanımlık her şey mevcut, hiç sıkıntı yok. Banyo sonrası yatağa değil de bence çok başka bir boyuta geçtiğimi söylemek istiyorum.. Çok güzel anlar yaşadık. Bu kibar hanımefendiyle paylaştıklarımı detaylıca anlatmam yakışıksız olur. Ama istediğinizden ve beklediğinizden fazlasını bulacağınızı söyleyebilirim.. Seans sonrası tekrar sohbet için salona geçtik ve kendisinin sana bu çayı içirmem lazım dediği süper aromalı çayımız eşliğinde yine her konuya değinebildiğimiz sohbetimize daldık. Uzun zamandır tanışıyormuş samimiyetiyle konuştuk hep. Yine enerjisi, güler yüzlülüğü, anlayışı, kibarlığı ve tatlılığıyla büyüledi beni. Dostlar çok pozitif enerjisi var. Tanışırsanız kibar ve narin davranmanızı, genel anlamda olumsuz şeylerden bahsetmemenizi tavsiye ve rica ederim. Çünkü o zaman gerçek Açelya hanımla tanışmış olursunuz.. Enerjisine kapılmamak elde değil. Ender yakaladığım bir uyum içerisinde geçirdiğim güzel anlar boyunca, bitmesini istemediğim saatlere de lanetler okuyordum içimden açıkçası.. Sonra tekrar yatağa yöneldik. Burada yine tecrübelerin üstünde bir tecrübe yaşadım kısacası.. Seanslarda kostüm değiştirdiğinden bahsetmeye gerek bile duymuyorum.. Karşılıklı uyum yakaladığımızı tekrar belirtmek isterim.. Aklımın başımdan gittiği bir yatak tecrübesi sonrası duşumu alıp salona yanına geldiğimde, beni hemen göndermeden tekrar koltuğa aldı. Birkaç kelam daha etmemize izin verdi. Hiç aceleci değildi. Yine kendisinden etkilenmemek ne mümkün.. Tanışmak için geçirdiğimiz 2 saatte ne yaptıysak fazlasıyla keyif aldığımı söylemek isterim. Buradan tekrar Açelya hanıma samimiyetle teşekkür ediyorum; tanışmamıza, sohbetimize, gülüşlerimize, yaşattıklarına, hissettirdiklerine, unutturmadıklarına.. Tanıştığıma çok memnun oldum pozitif ve güler yüzlü kadın 😊 Herkese iyi forumlar dilerim..
@Açelya

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
13,182
Tanıtım Konusu Referansları
Selamlar. Başlıktaki kelimeler, kendimi @Açelya hanımı üç bin sayfa anlatmamak için frenleyip seçtiğim ve onu hatırlayınca aklımda beliren en anlamlı ve en doğru kelimeler sanırım.. Haftanın son gününü Açelya hanımla geçirme fırsatı yakalamışken, çok geçe kalmadan kendisinin bende bıraktığı güzellikleri anlatmak zorunda hissediyorum kendimi. Zorundayım çünkü birlikte geçirdiğimiz zaman boyunca bana yaşattıklarına karşılık elimden bu yazıyla teşekkür babında başka bir şey gelmiyor şimdilik.. 2 saatlik bir tanışma programı için yazdığımda, tüm pozitifliğiyle hızlı bir şekilde dönüş aldım ve cuma günü için programımızı ayarlayabildik. Konumu bilinen bir avm ve rezidans, otopark sorunu yok, giriş çıkış zahmetsiz. Yazışmalarından da belli ettiği neşesi ve fotoğraflarındaki çekiciliği karşısında heyecanla kapısını çaldım. Kapıyı açar açmaz selamlaşırken hemen elimden tutup salona götürdü beni. Çünkü o yönlendirmese, ben kapının önünde kendisine bakarak saatlerce dikilecektim sanırım.. Hızlıca tanıştık, içeceğimizi ayarlayıp sohbete başladık. Çok keyifli sohbeti var. Çok kibar konuşması var. Çok güzel fikirleri var. Çok derin anlayışı var. Çok zarif görünüşü var. Var da var diyeyim yoksa bitiremem bu kısmı.. Sanırım birbirimizden keyif aldık ki sohbet boyunca samimiyetle gülüp eğlenebildik. Konu açılınca memleketinin şivesiyle konuşması da hem komik hem sevimliydi benim için. Sohbet çok güzeldi ama merak edilen bir fasıl daha vardı tabi ki. O kısma geçmek için duşa yöneldim. Banyoda tek kullanımlık her şey mevcut, hiç sıkıntı yok. Banyo sonrası yatağa değil de bence çok başka bir boyuta geçtiğimi söylemek istiyorum.. Çok güzel anlar yaşadık. Bu kibar hanımefendiyle paylaştıklarımı detaylıca anlatmam yakışıksız olur. Ama istediğinizden ve beklediğinizden fazlasını bulacağınızı söyleyebilirim.. Seans sonrası tekrar sohbet için salona geçtik ve kendisinin sana bu çayı içirmem lazım dediği süper aromalı çayımız eşliğinde yine her konuya değinebildiğimiz sohbetimize daldık. Uzun zamandır tanışıyormuş samimiyetiyle konuştuk hep. Yine enerjisi, güler yüzlülüğü, anlayışı, kibarlığı ve tatlılığıyla büyüledi beni. Dostlar çok pozitif enerjisi var. Tanışırsanız kibar ve narin davranmanızı, genel anlamda olumsuz şeylerden bahsetmemenizi tavsiye ve rica ederim. Çünkü o zaman gerçek Açelya hanımla tanışmış olursunuz.. Enerjisine kapılmamak elde değil. Ender yakaladığım bir uyum içerisinde geçirdiğim güzel anlar boyunca, bitmesini istemediğim saatlere de lanetler okuyordum içimden açıkçası.. Sonra tekrar yatağa yöneldik. Burada yine tecrübelerin üstünde bir tecrübe yaşadım kısacası.. Seanslarda kostüm değiştirdiğinden bahsetmeye gerek bile duymuyorum.. Karşılıklı uyum yakaladığımızı tekrar belirtmek isterim.. Aklımın başımdan gittiği bir yatak tecrübesi sonrası duşumu alıp salona yanına geldiğimde, beni hemen göndermeden tekrar koltuğa aldı. Birkaç kelam daha etmemize izin verdi. Hiç aceleci değildi. Yine kendisinden etkilenmemek ne mümkün.. Tanışmak için geçirdiğimiz 2 saatte ne yaptıysak fazlasıyla keyif aldığımı söylemek isterim. Buradan tekrar Açelya hanıma samimiyetle teşekkür ediyorum; tanışmamıza, sohbetimize, gülüşlerimize, yaşattıklarına, hissettirdiklerine, unutturmadıklarına.. Tanıştığıma çok memnun oldum pozitif ve güler yüzlü kadın 😊 Herkese iyi forumlar dilerim..
@Açelya
Teşekkür ederim güzel sözlerin için sevgili @emre.1616 💕
Senin gibi beyefendi biriyle tanışmış olmak da beni çok mutlu etti 💕
Tekrar görüşmek dileğiyle kendine iyi bak güzel adam 💕😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: emre.1616
27,831
Üyeler
38,850
Konular
174,810