Onaylı Referans Zlataaaaaaa

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
4,313
Herkese merhabalar Zlata hanımla yakın zamanda tanışma şansini yakaladım evinin konumu mahalle arası ama karmaşık bı yerde değil çok basit konumda. Beni kapıda karşılaması 🫦 sohbeti 😋 sevişmesi 😇 kalçalar 👄 göğüsler 🫣 sevişme 🔥 kisacasi herşeyiyle harika bir milf en kısa sürede tekrar sevişmek dilegimla @MILF Zlata

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Herkese merhabalar Zlata hanımla yakın zamanda tanışma şansini yakaladım evinin konumu mahalle arası ama karmaşık bı yerde değil çok basit konumda. Beni kapıda karşılaması 🫦 sohbeti 😋 sevişmesi 😇 kalçalar 👄 göğüsler 🫣 sevişme 🔥 kisacasi herşeyiyle harika bir milf en kısa sürede tekrar sevişmek dilegimla

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
24,060
Herkese merhabalar Zlata hanımla yakın zamanda tanışma şansini yakaladım evinin konumu mahalle arası ama karmaşık bı yerde değil çok basit konumda. Beni kapıda karşılaması 🫦 sohbeti 😋 sevişmesi 😇 kalçalar 👄 göğüsler 🫣 sevişme 🔥 kisacasi herşeyiyle harika bir milf en kısa sürede tekrar sevişmek dilegimla
paylaşımınız için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MILF Zlata
Durum
Sosyal Coin
91,213
Herkese merhabalar Zlata hanımla yakın zamanda tanışma şansini yakaladım evinin konumu mahalle arası ama karmaşık bı yerde değil çok basit konumda. Beni kapıda karşılaması 🫦 sohbeti 😋 sevişmesi 😇 kalçalar 👄 göğüsler 🫣 sevişme 🔥 kisacasi herşeyiyle harika bir milf en kısa sürede tekrar sevişmek dilegimla @MILF Zlata
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
23,388
Tanıtım Konusu Referansları
😂😂👍🤩🤩Toplantı çok fırtınalı, duygusaldı. Kıvılcımlar vücudumuzun enerjisinden ve duygularımızdan uçtu. 👍😂😂 Ve hala sadece hafıza ve duygu parıltılarınız var: ganimet, göğüsler, ... 😄😄😄. Harika anılar. Tekrar ziyaret etmeyi bekliyorum. 💋💋💋❤️‍🔥❤️‍🔥🦊💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Falkevogel
Durum
Sosyal Coin
23,388
Tanıtım Konusu Referansları
❗📢YERİNDE:
İnsanları yanıltma 👆🙈.
👍Ev iyi bir yerde. Taksim, Harbiye.
👍İyi ulaşım kavşağı.
👍Herhangi bir ulaşım var.
👍Her şey yakın. Caddenin yanındaki cadde.
👍Kalabalık. Güvenli.
👍Gezgin doğru çalışıyorsa, metrodan düz bir çizgide 7 dakikada yürümek kolay olacaktır.
🤷😶Yakınlarda büyük bir park yeri yok. Ama bir şekilde insanlar arabalarını yakınlarda bir yerde bırakıyorlar. Açıklığa kavuşturmamız gerekiyor🤔👩‍❤️‍💋‍👨
📢📢📢

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Falkevogel
Durum
Sosyal Coin
4,313

❗📢YERİNDE:
İnsanları yanıltma 👆🙈.
👍Ev iyi bir yerde. Taksim, Harbiye.
👍İyi ulaşım kavşağı.
👍Herhangi bir ulaşım var.
👍Her şey yakın. Caddenin yanındaki cadde.
👍Kalabalık. Güvenli.
👍Gezgin doğru çalışıyorsa, metrodan düz bir çizgide 7 dakikada yürümek kolay olacaktır.
🤷😶Yakınlarda büyük bir park yeri yok. Ama bir şekilde insanlar arabalarını yakınlarda bir yerde bırakıyorlar. Açıklığa kavuşturmamız gerekiyor🤔👩‍❤️‍💋‍👨
📢📢📢
İnsanları yanıltıcı bir durumda bulunmadım Zlata hanim merkezi bir konumdasiniz eviniz geniş ferah çok güzel siz daha güzelsiniz sevgilerimle 🫶😘

Beğenenler:
  • AlevAlev
Tepkiler: MILF Zlata
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,808
Yeni Üye