Kısıtlı zamanımda yaptığımız anlık proogramın bu kadar güzel ve ateşli geçmesi beklemiyordum. Asel hanım beklentimi çok çok üstünde zirvelere bıraktı.
Kısacası anlatılmaz yaşanır.
Kısıtlı zamanımda yaptığımız anlık proogramın bu kadar güzel ve ateşli geçmesi beklemiyordum. Asel hanım beklentimi çok çok üstünde zirvelere bıraktı.
@ASEL ArjınDeğerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.
Referans için teşekkürlerKısıtlı zamanımda yaptığımız anlık proogramın bu kadar güzel ve ateşli geçmesi beklemiyordum. Asel hanım beklentimi çok çok üstünde zirvelere bıraktı.
Tabıkı ne zaman istersenizPaylaşım için çok teşekkürler
@ASEL Arjın hanım merak ettiğim pembişlerin en başında geliyorsunuz, artık tanışsak![]()
Canımmm güzel referansn ve samimıyetn içn esas ben sana Teşekkür ederimKısıtlı zamanımda yaptığımız anlık proogramın bu kadar güzel ve ateşli geçmesi beklemiyordum. Asel hanım beklentimi çok çok üstünde zirvelere bıraktı.
Canımmm güzel referansn ve samimıyetn içn esas ben sana Teşekkür ederim![]()
Paylaşım için teşekkürlerCanımmm güzel referansn ve samimıyetn içn esas ben sana Teşekkür ederim![]()