Oha böyle ise ne anlamı var ki o zaman. Grup indirimi olması lazım.Ben sordum öyle değil işteiki kişiden de 9000 istiyor üstüne ekstra 1000 toplam 19000 luk oldunuz. Tek git daha iyi
) arkadaşın kafası karışmış biraz
Beğenenler:
Oha böyle ise ne anlamı var ki o zaman. Grup indirimi olması lazım.Ben sordum öyle değil işteiki kişiden de 9000 istiyor üstüne ekstra 1000 toplam 19000 luk oldunuz. Tek git daha iyi
) arkadaşın kafası karışmış biraz
indirim değil grup bindirimiOha böyle ise ne anlamı var ki o zaman. Grup indirimi olması lazım.
Bir alana ikincisi 1000 tl değilmi. Kampanyalar hep o şekilde oluyorİşine gelmesine gerek yok zaten öyle de anlaşılıyor. Herkes tam verecekse zaten ayrı ayrı gidersin yoksa ne anlamı kaldı
Yok kardeşim iki fiyatına tek alıyorsun üstüne de eksta veriyorsunBir alana ikincisi 1000 tl değilmi. Kampanyalar hep o şekilde oluyor
Aynen , A Level hizmet yok ,dp yok ,cim yok , cif yok , naapıcak biri içerde , diğeri de tv seyredecek çay içecek . 5 ssatlik ücreti de çarpı 2 alacak bi de + 1000 er lira ,vay anamm vay erkekler olarak çok saf görülüyoruz herhalde...indirim değil grup bindirimi![]()
Giden çıkmaz merak etmeAynen , A Level hizmet yok ,dp yok ,cim yok , cif yok , naapıcak biri içerde , diğeri de tv seyredecek çay içecek . 5 ssatlik ücreti de çarpı 2 alacak bi de + 1000 er lira ,vay anamm vay erkekler olarak çok saf görülüyoruz herhalde...Birileri de yazacak isteyen gider.
arkadaşım yok öyle. hepsi ailesine sadık yaarkadaşını al gel canım
Grup yapalım.
Sadexe 1000tl extra
Wp: +90 534 269 30 53
Zor ustad kaldiki grupsuzlarda bile cim a level olmuyor genelde çok nadir bu hizmetler genelde olgun bayanlar tercih ediyor 40 üstü bu hizmetlerin daha çok yaygınlaşmasını istiyoruz yayginlasirsa çok fazla müşteri çekilir daha çok kazanır mantıklı bakilirsa..Aynen , A Level hizmet yok ,dp yok ,cim yok , cif yok , naapıcak biri içerde , diğeri de tv seyredecek çay içecek . 5 ssatlik ücreti de çarpı 2 alacak bi de + 1000 er lira ,vay anamm vay erkekler olarak çok saf görülüyoruz herhalde...Birileri de yazacak isteyen gider.
İyice işler karışır o zaman.Aynen , A Level hizmet yok ,dp yok ,cim yok , cif yok , naapıcak biri içerde , diğeri de tv seyredecek çay içecek . 5 ssatlik ücreti de çarpı 2 alacak bi de + 1000 er lira ,vay anamm vay erkekler olarak çok saf görülüyoruz herhalde...Birileri de yazacak isteyen gider.