Onaylı Referans Afrodit: Anlatılmaz, yaşanır!

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,332
@Afrodit le her Ankara seyahatimde görüşürüm. Referansları okurken ben de birşeyler karalamak istedim.

@Afrodit ; o gözlerin, o dudakların, o memelerin... harikasın tek kelimeyle! Sevişme öncesi tatlı sohbetin. Aceleye getirmeden her türlü isteğime severek, isteyerek cevap verişin... Tanıdığım en tatlı ve güzel pembişlerden olduğunu itiraf etmeliyim.

Seni tanıdığıma çok memnunum @Afrodit Bir dahaki Ankara seyahatinde doya doya tekrar sevişmek üzere...

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Afrodit le her Ankara seyahatimde görüşürüm. Referansları okurken ben de birşeyler karalamak istedim.

@Afrodit ; o gözlerin, o dudakların, o memelerin... harikasın tek kelimeyle! Sevişme öncesi tatlı sohbetin. Aceleye getirmeden her türlü isteğime severek, isteyerek cevap verişin... Tanıdığım en tatlı ve güzel pembişlerden olduğunu itiraf etmeliyim.

Seni tanıdığıma çok memnunum @Afrodit Bir dahaki Ankara seyahatinde doya doya tekrar sevişmek üzere...

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Afrodit
Durum
Sosyal Coin
19,235
Tanıtım Konusu Referansları

Seni tanıdığıma çok memnunum @Afrodit Bir dahaki Ankara seyahatinde doya doya tekrar sevişmek üzere..
@aerkjn :
Tatlım kendin kadar tatlı referansın için çok teşekkür ediyorum 🥰
Bende seni tanıdığıma çok memnunum ve doya doya sevişmek için tekrar bekliyorum 😍
En yakın zamanda sevişmek dileğiyle 🥰💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Jamesson
Durum
Sosyal Coin
19,235
Tanıtım Konusu Referansları

🥰😘

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,850
Konular
174,769
Yeni Üye