• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • TOMRİS
  • TOMRİS | Referanslarım
  • Akdeniz Ateşi ;Ms Fantasia🔥
  • Premium Referans Akdeniz Ateşi ;Ms Fantasia🔥

• Konbuyu başlatan Moria
    • Başlangıç tarihi
    • Okuma süresi: 3:02
    Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Adam yazıyor ve yaşatıyor vay arkadaş iki tarafada teşekkürler 🙏
    Referans için teşekkürler ikinizinde sevişmenize sağlık

Üstat refrransı gülerek okudum. Senin ve Tomris hanımın yüzünden gülücükler eksik olmasın 👍

Keyifli paylaşım için teşekkürler.

Referans için teşekkürler

Ateşli referans için teşekkürler iki tarafada tebrikler @TOMRİS cım avını bekleyen avcı gibidir😀

Detaylı referans için teşekkürler

Detaylı paylaşım için teşekkürler

Referans İçin teşekkürler

Ben de okurken sıcaklandım.🔥 Diline sağlık @Moria 🦈 😇 Paylaşım için taraflara teşekkürler. Keyfinize sağlık😇😊

Detaylı samimi paylaşım için teşekkürler
    cümleten tüm arkadaşlara teşekkür eder daha güzel görüşmeleri kendilerine dilerim..

Durum
    Sosyal Coin
    28,658
    Kullanıcı adı:

Kullanıcı adınız:
    moria

Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. Tomris

Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel

Ulaşım Nasıldı ?: Kolay

Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Toplu Taşıma

Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet

Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır

Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi

Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim

Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi

Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel

Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel

Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Evet

Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım

Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır

Tekrar Görüşür müsünüz ?: Kesinlikle Evet

Referans hakkında diğer detaylar : Sevgili @TOMRİS ‘in İstanbul’a geleceğin yaklaşık üç hafta evvel öğrendim .Bunun üzerine kendisi ile irtibata geçip geleceği hafta tekrar konuşmak üzere belirli bi tarihte mutabık kaldık .Neyse bu hafta başı @TOMRİS bana wp’tan yazarak tekrar bilgilendirdi ve de dün akşam görüşmek üzere karar aldık ..

Akşam saati iş yerimi 1 saat erken kapatıp 🤭( dünya tarihinde az görülür) metro ile hızlıca olay yerine intikal ettim 😁 , bu arada sevgili @TOMRİS wp ile devamlı lokasyonu kolay bulmam için bilgi verdi . Neyse tam saatinde kapısını tıklattım..

Wayyy anamm wayy kapıyı bi huri🧚‍♂️ açtı 😵‍💫
    feci dişi , tatlı , yüz güzelliği olarak çok hoş 😍, içten samimi anammm Moria dedim yine ballı günündesin oğlum 🤣🤣

Neyse içeri geçtim bi lavabo faslı , masa kurmuş iki gözümün çiçeği hoş klas şeyler göz dolduruyor 😋 koydu bi kadeh bana bi kadeh kendine fiskiii 🥃 çal çene lak , lak başladı 🤣

Konuşuyoruz ama benim gözler 👀 kıvrımlı hatlar , yüz güzelliğinde , aklım sapyosexüel diyalog ile gitti 🤭 dedim bu böyle olmaz davran ya Moria bi dudaklara saldırış 🫦 anammm o ne 🤣 hatun benden cevval nasıl karşılık veriyor nasıl ateş ediyor off offf 😍 koltuktaki muhabbet ayakta birbirimizi karşılıklı soyarak yatak odasına kendimizi attığımız anlarda 🔥🔥🔥 en harlı zamanları o güzelim vücut , o cilveler , yataktaki performans sanatları 🎭 Benim ben olmaktan çıkıp vahşi kişiliğim ile avına saldıran jaws 🦈 misali gözümün döndüğü sahneler …

Vesselam sevgili @TOMRİS ile muhteşem bir gece doya , doya kana , kana 😈 vücudunun her kıvrımını hissederek zevki ve de adrenalini tüm iliklerime kadar yaşayarak 🔥🤩 gece geç saatte bu kadar atraksiyonun üstüne acıkıp çorba 🍲 muhabbeti ile geceyi sonlandırmak daha bi tatlı 😋 ..

Her şey için güzel misafirperverliğin, hoş sohbetin , içten yaklaşımın, insan kumaşından anlayan tecrüben ve en önemlisi kusursuz hizmetin için şükranlarımı iletir başka bir İstanbul maceranda tekrar bir araya gelmek üzere sevgi ve saygılarım sonsuz 😘

Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum.
    EvetEkli dosyayı görüntüle 15704Ekli dosyayı görüntüle 15705
    Güzel paylaşım için teşekkürler 🙏
    Tomris tutulması yaşanmış.😄
    Bir kere tanışan bırakamıyor😅

Beğenenler:
    • Sevdim
    • Haha
    Tepkiler: Moria ve TOMRİS
    Durum
    Sosyal Coin
    44,823
    Kullanıcı adı:

Kullanıcı adınız:
    moria

Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. Tomris

Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel

Ulaşım Nasıldı ?: Kolay

Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Toplu Taşıma

Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet

Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır

Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi

Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim

Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi

Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel

Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel

Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Evet

Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım

Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır

Tekrar Görüşür müsünüz ?: Kesinlikle Evet

Referans hakkında diğer detaylar : Sevgili @TOMRİS ‘in İstanbul’a geleceğin yaklaşık üç hafta evvel öğrendim .Bunun üzerine kendisi ile irtibata geçip geleceği hafta tekrar konuşmak üzere belirli bi tarihte mutabık kaldık .Neyse bu hafta başı @TOMRİS bana wp’tan yazarak tekrar bilgilendirdi ve de dün akşam görüşmek üzere karar aldık ..

Akşam saati iş yerimi 1 saat erken kapatıp 🤭( dünya tarihinde az görülür) metro ile hızlıca olay yerine intikal ettim 😁 , bu arada sevgili @TOMRİS wp ile devamlı lokasyonu kolay bulmam için bilgi verdi . Neyse tam saatinde kapısını tıklattım..

Wayyy anamm wayy kapıyı bi huri🧚‍♂️ açtı 😵‍💫
    feci dişi , tatlı , yüz güzelliği olarak çok hoş 😍, içten samimi anammm Moria dedim yine ballı günündesin oğlum 🤣🤣

Neyse içeri geçtim bi lavabo faslı , masa kurmuş iki gözümün çiçeği hoş klas şeyler göz dolduruyor 😋 koydu bi kadeh bana bi kadeh kendine fiskiii 🥃 çal çene lak , lak başladı 🤣

Konuşuyoruz ama benim gözler 👀 kıvrımlı hatlar , yüz güzelliğinde , aklım sapyosexüel diyalog ile gitti 🤭 dedim bu böyle olmaz davran ya Moria bi dudaklara saldırış 🫦 anammm o ne 🤣 hatun benden cevval nasıl karşılık veriyor nasıl ateş ediyor off offf 😍 koltuktaki muhabbet ayakta birbirimizi karşılıklı soyarak yatak odasına kendimizi attığımız anlarda 🔥🔥🔥 en harlı zamanları o güzelim vücut , o cilveler , yataktaki performans sanatları 🎭 Benim ben olmaktan çıkıp vahşi kişiliğim ile avına saldıran jaws 🦈 misali gözümün döndüğü sahneler …

Vesselam sevgili @TOMRİS ile muhteşem bir gece doya , doya kana , kana 😈 vücudunun her kıvrımını hissederek zevki ve de adrenalini tüm iliklerime kadar yaşayarak 🔥🤩 gece geç saatte bu kadar atraksiyonun üstüne acıkıp çorba 🍲 muhabbeti ile geceyi sonlandırmak daha bi tatlı 😋 ..

Her şey için güzel misafirperverliğin, hoş sohbetin , içten yaklaşımın, insan kumaşından anlayan tecrüben ve en önemlisi kusursuz hizmetin için şükranlarımı iletir başka bir İstanbul maceranda tekrar bir araya gelmek üzere sevgi ve saygılarım sonsuz 😘

Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum.
    EvetEkli dosyayı görüntüle 15704Ekli dosyayı görüntüle 15705
    Keyifli referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Moria
    Durum
    Sosyal Coin
    59,239
    İki feno bi araya gelince, doğal olarak ortaya da fenomen bir görüşme çıkmış ;) Her iki tarafa da tebrikler...

Beğenenler:
    • Haha
    Tepkiler: Moria ve TOMRİS
    Durum
    Sosyal Coin
    6,815
    Üstad okuduğum en güzel referanslardan bir tanesi..ikinizde süpersiniz.tebrikler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: TOMRİS
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • TOMRİS
  • TOMRİS | Referanslarım
  • Akdeniz Ateşi ;Ms Fantasia🔥
  • 27,823
    Üyeler
    38,836