Yap bakımHam yaparım![]()

Yap bakımHam yaparım![]()
Hahahhaha
Yanıma gelince yaparımYap bakım![]()
Onun şifresi farklı anamm sen bilmezsin benimle @Tomris arasındaadam ankara'dan akdeniz ateşi buldu ya valla helal olsun![]()
Adam yazıyor ve yaşatıyor vay arkadaş iki tarafada teşekkürler![]()
Referans için teşekkürler ikinizinde sevişmenize sağlık
Üstat refrransı gülerek okudum. Senin ve Tomris hanımın yüzünden gülücükler eksik olmasın![]()
Keyifli paylaşım için teşekkürler.
Referans için teşekkürler
Ateşli referans için teşekkürler iki tarafada tebrikler @TOMRİS cım avını bekleyen avcı gibidir![]()
Detaylı referans için teşekkürler
Detaylı paylaşım için teşekkürler
Referans İçin teşekkürler
Ben de okurken sıcaklandım.Diline sağlık @Moria 🦈
Paylaşım için taraflara teşekkürler. Keyfinize sağlık
![]()
cümleten tüm arkadaşlara teşekkür eder daha güzel görüşmeleri kendilerine dilerim..Detaylı samimi paylaşım için teşekkürler
Güzel paylaşım için teşekkürlerKullanıcı adı:
Kullanıcı adınız: moria
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. Tomris
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Toplu Taşıma
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Evet
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Kesinlikle Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Sevgili @TOMRİS ‘in İstanbul’a geleceğin yaklaşık üç hafta evvel öğrendim .Bunun üzerine kendisi ile irtibata geçip geleceği hafta tekrar konuşmak üzere belirli bi tarihte mutabık kaldık .Neyse bu hafta başı @TOMRİS bana wp’tan yazarak tekrar bilgilendirdi ve de dün akşam görüşmek üzere karar aldık ..
Akşam saati iş yerimi 1 saat erken kapatıp( dünya tarihinde az görülür) metro ile hızlıca olay yerine intikal ettim
, bu arada sevgili @TOMRİS wp ile devamlı lokasyonu kolay bulmam için bilgi verdi . Neyse tam saatinde kapısını tıklattım..
Wayyy anamm wayy kapıyı bi huriaçtı
![]()
feci dişi , tatlı , yüz güzelliği olarak çok hoş, içten samimi anammm Moria dedim yine ballı günündesin oğlum
Neyse içeri geçtim bi lavabo faslı , masa kurmuş iki gözümün çiçeği hoş klas şeyler göz dolduruyorkoydu bi kadeh bana bi kadeh kendine fiskiii
çal çene lak , lak başladı
Konuşuyoruz ama benim gözlerkıvrımlı hatlar , yüz güzelliğinde , aklım sapyosexüel diyalog ile gitti
dedim bu böyle olmaz davran ya Moria bi dudaklara saldırış
anammm o ne
hatun benden cevval nasıl karşılık veriyor nasıl ateş ediyor off offf
koltuktaki muhabbet ayakta birbirimizi karşılıklı soyarak yatak odasına kendimizi attığımız anlarda
en harlı zamanları o güzelim vücut , o cilveler , yataktaki performans sanatları
Benim ben olmaktan çıkıp vahşi kişiliğim ile avına saldıran jaws
misali gözümün döndüğü sahneler …
Vesselam sevgili @TOMRİS ile muhteşem bir gece doya , doya kana , kanavücudunun her kıvrımını hissederek zevki ve de adrenalini tüm iliklerime kadar yaşayarak
gece geç saatte bu kadar atraksiyonun üstüne acıkıp çorba
muhabbeti ile geceyi sonlandırmak daha bi tatlı
..
Her şey için güzel misafirperverliğin, hoş sohbetin , içten yaklaşımın, insan kumaşından anlayan tecrüben ve en önemlisi kusursuz hizmetin için şükranlarımı iletir başka bir İstanbul maceranda tekrar bir araya gelmek üzere sevgi ve saygılarım sonsuz
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. EvetEkli dosyayı görüntüle 15704Ekli dosyayı görüntüle 15705
KurbaneeeeeGüzel paylaşım için teşekkürler
Tomris tutulması yaşanmış.
Bir kere tanışan bırakamıyor![]()
Biz teşekkür ederiz sevgili @Dead
Keyifli referans için teşekkürler sevişmenize sağlıkKullanıcı adı:
Kullanıcı adınız: moria
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. Tomris
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Toplu Taşıma
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Evet
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Kesinlikle Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Sevgili @TOMRİS ‘in İstanbul’a geleceğin yaklaşık üç hafta evvel öğrendim .Bunun üzerine kendisi ile irtibata geçip geleceği hafta tekrar konuşmak üzere belirli bi tarihte mutabık kaldık .Neyse bu hafta başı @TOMRİS bana wp’tan yazarak tekrar bilgilendirdi ve de dün akşam görüşmek üzere karar aldık ..
Akşam saati iş yerimi 1 saat erken kapatıp( dünya tarihinde az görülür) metro ile hızlıca olay yerine intikal ettim
, bu arada sevgili @TOMRİS wp ile devamlı lokasyonu kolay bulmam için bilgi verdi . Neyse tam saatinde kapısını tıklattım..
Wayyy anamm wayy kapıyı bi huriaçtı
![]()
feci dişi , tatlı , yüz güzelliği olarak çok hoş, içten samimi anammm Moria dedim yine ballı günündesin oğlum
Neyse içeri geçtim bi lavabo faslı , masa kurmuş iki gözümün çiçeği hoş klas şeyler göz dolduruyorkoydu bi kadeh bana bi kadeh kendine fiskiii
çal çene lak , lak başladı
Konuşuyoruz ama benim gözlerkıvrımlı hatlar , yüz güzelliğinde , aklım sapyosexüel diyalog ile gitti
dedim bu böyle olmaz davran ya Moria bi dudaklara saldırış
anammm o ne
hatun benden cevval nasıl karşılık veriyor nasıl ateş ediyor off offf
koltuktaki muhabbet ayakta birbirimizi karşılıklı soyarak yatak odasına kendimizi attığımız anlarda
en harlı zamanları o güzelim vücut , o cilveler , yataktaki performans sanatları
Benim ben olmaktan çıkıp vahşi kişiliğim ile avına saldıran jaws
misali gözümün döndüğü sahneler …
Vesselam sevgili @TOMRİS ile muhteşem bir gece doya , doya kana , kanavücudunun her kıvrımını hissederek zevki ve de adrenalini tüm iliklerime kadar yaşayarak
gece geç saatte bu kadar atraksiyonun üstüne acıkıp çorba
muhabbeti ile geceyi sonlandırmak daha bi tatlı
..
Her şey için güzel misafirperverliğin, hoş sohbetin , içten yaklaşımın, insan kumaşından anlayan tecrüben ve en önemlisi kusursuz hizmetin için şükranlarımı iletir başka bir İstanbul maceranda tekrar bir araya gelmek üzere sevgi ve saygılarım sonsuz
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. EvetEkli dosyayı görüntüle 15704Ekli dosyayı görüntüle 15705
Feno güzel kısaltmaymış tuttum bunuİki feno bi araya gelince, doğal olarak ortaya da fenomen bir görüşme çıkmışHer iki tarafa da tebrikler...
Kıskanma sn adminimİki feno bi araya gelince, doğal olarak ortaya da fenomen bir görüşme çıkmışHer iki tarafa da tebrikler...
Daha çok premium referans açıcam
Sana kem gözle bakan, gözüne şişe dibi gözlük taksınDaha çok premium referans açıcam
Sn adminim , tabii yaşarsam
Nazar değmesin bana![]()
Eywallah sn modumSana kem gözle bakan, gözüne şişe dibi gözlük taksın
Değerli Abim mihteşem pürmüzlü referansın dillere destan kalemine sağlık
(@TOMRİS İstanbul'a geldiğinde yeri belli oldu)
Abim keyfinin yerinde olmasına sevindim