Xli sitede böyle bir profile rastladım
Bilgisi olan var mıdır
Bilgisi olan var mıdır
Forumdan şaşma gerek yok başka yerde heyecan aramayaXli sitede böyle bir profile rastladım
Bilgisi olan var mıdır
Yahu foruma katarız belkiForumdan şaşma gerek yok başka yerde heyecan aramaya
Kanka her paylaşıma bunu yazıyosun tamam en çok sen seviyosun bu forumu ikna oldukForumdan şaşma gerek yok başka yerde heyecan aramaya
Sevmek sevmemek değil arkadas uyarıyor risk alıp forum dışı sorun yaşayınca burda gelip hepiniz forum candır diyorsunuz forumu destekleyeni de rahat bırakın!Kanka her paylaşıma bunu yazıyosun tamam en çok sen seviyosun bu forumu ikna olduk
Ben daha bi kaç gün önce görüştüm kendisiyle fake fotoğraflarla alakası yok uyarayımXli sitede böyle bir profile rastladım
Bilgisi olan var mıdır
Tesekkurler bilgi için. Sordun mu peki neden fake fotolarla ilan veriyorsun diye? Ayrıca guzeligi nasıldı?Ben daha bi kaç gün önce görüştüm kendisiyle fake fotoğraflarla alakası yok uyarayım
Sormadım sorsam ne fark eder ben sordum diye bişey değişcek değil güzelliğe gelince herkesin zevki farklı ama fotolardaki sportif değil beklentiyi düşür derim illa görüşmek istersenTesekkurler bilgi için. Sordun mu peki neden fake fotolarla ilan veriyorsun diye? Ayrıca guzeligi nasıldı?