• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Anal Rimming
  • Anal Rimming

• Konbuyu başlatan key
    • Başlangıç tarihi
    • Okuma süresi: 0:16

key

Durum
    Sosyal Coin
    1,366
    Arkadaşlar merhaba bu anal rimming yazanlar benmi yanlış anliyorum cozemedim sormak istedim
    Anal rimming yasaktir yazmis pembisin erkegin analini yalamasimi burda kasit

**Anal Rimming Yapıyorum,yapılmasından hoşlanmıyorum.(Anüs Yalama)**
    Mesela bu bir pembisin tanitiminda yazan burdada kendi erkege anal rimming yapiyor fakat erkeğin kendine yapmasinami izin vermiyor?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,502
    Genellikle pembişin yaptığı durum için belirtilir bu. Siz yapacaksanız veya konusunda böyle bir yasak yoksa direkt kendisine düzgün bir üslupla sormak daha doğru olacaktır.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: key

key

Durum
    Sosyal Coin
    1,366
    Biz müneccim billuru yemedik.
    Direk pembiş hanım efediye sorsanız yada @ işareti yapıp etiketleseniz cevap verme şansı olur. Sizinde merakınız giderilmiş olur.♥️♥️♥️
    Yok ben aslinda o pembis icin sormadim genel anlamda sordum ama etiketlerim tamam

Beğenenler:

key

Durum
    Sosyal Coin
    1,366
    @Buse35KayLa merhabalar benim bu basligima cevap vermek istermisiniz ayndinlatmak icin tabi mahsuru yoksa

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    22,100
    Arkadaşlar merhaba bu anal rimming yazanlar benmi yanlış anliyorum cozemedim sormak istedim
    Anal rimming yasaktir yazmis pembisin erkegin analini yalamasimi burda kasit

**Anal Rimming Yapıyorum,yapılmasından hoşlanmıyorum.(Anüs Yalama)**
    Mesela bu bir pembisin tanitiminda yazan burdada kendi erkege anal rimming yapiyor fakat erkeğin kendine yapmasinami izin vermiyor?
    Pembiş erkeğe yapıyor ama kendine yapılmasından hoşlanmıyor. Gayet açık yazmış bemce.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Buse35KayLa ve key
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Anal Rimming
  • 27,826
    Üyeler
    38,840
    Konular
    174,744