Anal Rimming

• Konbuyu başlatan key
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16

key

Durum
Sosyal Coin
1,366
Arkadaşlar merhaba bu anal rimming yazanlar benmi yanlış anliyorum cozemedim sormak istedim
Anal rimming yasaktir yazmis pembisin erkegin analini yalamasimi burda kasit

**Anal Rimming Yapıyorum,yapılmasından hoşlanmıyorum.(Anüs Yalama)**
Mesela bu bir pembisin tanitiminda yazan burdada kendi erkege anal rimming yapiyor fakat erkeğin kendine yapmasinami izin vermiyor?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,607
Genellikle pembişin yaptığı durum için belirtilir bu. Siz yapacaksanız veya konusunda böyle bir yasak yoksa direkt kendisine düzgün bir üslupla sormak daha doğru olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: key

key

Durum
Sosyal Coin
1,366
Biz müneccim billuru yemedik.
Direk pembiş hanım efediye sorsanız yada @ işareti yapıp etiketleseniz cevap verme şansı olur. Sizinde merakınız giderilmiş olur.♥️♥️♥️
Yok ben aslinda o pembis icin sormadim genel anlamda sordum ama etiketlerim tamam

Beğenenler:

key

Durum
Sosyal Coin
1,366
@Buse35KayLa merhabalar benim bu basligima cevap vermek istermisiniz ayndinlatmak icin tabi mahsuru yoksa

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
22,100
Arkadaşlar merhaba bu anal rimming yazanlar benmi yanlış anliyorum cozemedim sormak istedim
Anal rimming yasaktir yazmis pembisin erkegin analini yalamasimi burda kasit

**Anal Rimming Yapıyorum,yapılmasından hoşlanmıyorum.(Anüs Yalama)**
Mesela bu bir pembisin tanitiminda yazan burdada kendi erkege anal rimming yapiyor fakat erkeğin kendine yapmasinami izin vermiyor?
Pembiş erkeğe yapıyor ama kendine yapılmasından hoşlanmıyor. Gayet açık yazmış bemce.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Buse35KayLa ve key
27,841
Üyeler
38,858
Konular
174,790
Yeni Üye